episode 31 I just want to say that I love you

Vi hade jävligt kul på stranden,vi åt,tog en massa bilder,solade och badade. Jag hade börjat älska Ryan o Chaz,de var så sköna! Klockan var runt 10 på kvällen och alla bestämde sig för att åka hem. Jag föll på att packa upp alla våra saker och då såg jag lappen. Jag tog upp den och öppnade den försiktigt. 

"rör du Justin dör du! Förstår du? Han är min! Din äckliga ho*a"Jag rynkade på ögonbrynen och skakade på huvudet. Den här Marina var verkligen galen. Jag kände hur ett par armar la sig runt om mig bakifrån.

-Vad är det där då? Frågade Justin nyfiket och försökte se vad det stod på lappen.

-Eehm, det är bara skräp, sa jag och kastade pappret i papperskorgen.
Jag ville inte brätta för Justin om Marina, ville ju inte att han skulle bli arg eller nått. Hon var ju bara en liten flicka, okej hon var en liten flicka som var en galen stalker. Vi gick ner till Chaz och Ryan som satt och kollade på nått tv program.  Jag och Justin gick och satte oss ner i soffan tillsammans med Chaz och Ryan. Sen kände jag hur det vibrerade i min ficka. Jag tog upp mobilen och såg att jag hade fått ett sms från ett nummer jag inte kände igen. Jag klickade snabbt fram det och läste: 
''Förstår du inte!? Gör slut med Justin nu! Han är min! Bara min! Om du inte dumpar honom kommer jag att döda dig!''

Okej? Tjejen var vadå 12 år och gav mig dödshot. Jag skakade bara på huvudet. När jag vände mig om såg jag en skugga i fönstret. Jag ryckte till lite snabbt. Sen såg jag Marina stå där och ge mig en riktig dödsblick. Justin märkte att något var fel så han frågade
-Beleey, är de något fel?
- Nej nej, det är bara att jag tror jag såg någon stå där utanför fönstret, men jag tror jag såg fel.
- Vill du att jag ska gå och kolla? Sa Justin och kollade oroligt på mig.
- Nej Justin, det är okej. Sa jag och gav honom en puss. 

Runt klockan halv 1 gick vi alla och la oss.
Nästa morgon vaknade jag av att Chaz och Justin kommer in i rummet och skriker
-Upp hoppa! Klockan är 1!
Jag struntade bara i dom och vände mig om i sängen. Sen från ingenstans kom Justin och hoppade på mig.
- Kom igen nu, upp och hoppa!
Jag satte mig upp och kollade surt på honom.
- Ooh förlåt älskling. Sa Justin och såg lite halvledsen ut.
Vi gick ner till köket och gjorde iordning lite frukost. Medans vi satt och åt frågade jag: -Så vad ska vi hitta på idag då?
- Kan inte vi åka till Six flags? Sa Chaz.
- Haha och vad är de?
- Beleey det är typ den största nöjesparken i Atlanta!
- Haha okej.
Vi bestämde oss för att åka till Six flags som öppnade runt 2 timmar. Så vi var tvungna att börja åka. Jag satte på mig mina kläder och sminkade mig lite lätt. Sen åkte vi iväg. Efter att ha kört i ungefär 1 timme var vi äntligen framme. Vi gick in mot ingången och köpte åkband och sånt där.
-Kom vi åker den där! sa Chaz ock pekade på en stor bergodalbana.
- Haha är du säker på att du klarar av att åka den då? Frågade Justin och både Ryan och han skrattade.
- Ääh kom nu så åker vi.
Vi ställde oss i kön. Efter att ha stått där i ca 10 min så kom det fram ungefär 6 tjejer och småslrek lite. Justin tog bild med dom och skrev några autografer. Sen var det vår tur att åka. Ryan och Chaz satte sig tillsammans framför mig och Justin. När vi klev av igen efter att ha åkte såg Chaz ut som om han hade sett ett spöke. - Hahaha Chaz! Hahahahaha. skrattade Ryan, Justin och jag.
- Håll käften.
Vi bestämde oss för att gå i spökhuset.
-Håll min hand om du blir rädd. sa Justin och kramade om min hand.
Ååh ibland var han bara för söt. Men vi gick in och började gå. Det var faktiskt inte så läskigt. Sen så ser jag att någon stannar framför mig och kollar mig i ögonen. Det var Marina. Jag skrek till och kollade ned på henne. Hon gav mig ännu en läskig mördar blick och gick sedan därifrån. Jag kände hur mitt hjärta bankade och kollade på Justin. Han hade nog inte sett Marina för han stog och kollade åt andra hållet.
Jag tror jag såg Marina flera gånger på nöjesparken. Men jag struntade i henne. Annars så hade vi grymt kul, vi köpte sockervadd och Justin vann en stor teddybjörn som höll i ett hjärta där det stod ''I love you'' till mig. Vi åkte också kärleks tunneln tillsammans. Efter att ha vart där i 12 timmar så började vi åka hem. Påväegn hem stannade vi på Mcdonalds och satte oss och åt. Det fanns nästan inga där eftersom att det var så sent så Justin behövde inte ta några bilder eller så, vilket var skönt.
När vi äntligen kom hem så bytte vi om direkt och slängde oss i sängen. Medans jag var inne i badrummet och fixade mig så hörde jag hur jag fick ett sms.
-Är det okej om jag kollar vem det är? hörde jag Justin ropa.
- Jaa, ropade jag tillbaka.
När jag kommer ut ur badrummet ser jag hur Justin sitter och kollar på min mobil.
-Justin? Vem var det? sa jag och kollade oroligt på honom.
Sen förstod jag det måste ju ha varit ett till sms från Marina...

Vad tror ni Justin kommer att säga? KOMMENTERA! 5 kommentarer tills nästa kapitel <3

Episode 30 I just want to say that i love you

Vi bestämde oss för att sätta oss och kolla på en film alla fyra tillsammans. Vi valde Soul Plane. Den var faktiskt ganska rolig. Efter filmen bestämde vi oss för att ta och göra lite middag till oss själva. Så vi gjorde våfflor. Haha jag tror att Ryan brände minst 3 våfflor. Så jag fick fixa hans våfflor. Efter att ha ätit klart tog vi det bara lungt och satt och pratade. Vi bestämde att jag skulle sova över hos Justin. Ryan och Chaz fick sova på två madrasser på golvet medans jag fick sova tillsammans med Justin i hans säng. Justin la sin arm runt om mig och viskade i mitt öra: Jag älskar dig Beleey. 
Jag log och somnade. 
Jag vaknade av att någon slog på fönstret. Jag gnuggade mig i ögonen och gick fram till fönstret, där stod...


En liten tjej,med mörkt hår,blonda slingor,hon var kanske runt 12 års åldern. Hon kollade underligt på mig,jag gick snabbt ifrån fönstret och skulle precis in i badrummet när jag krockade in i Justin. 

-Haha men varför har du så brottom för? Sa Justin,med en morgontrött röst.
-JUSTIN! Det står en liten tjej utanför ditt fönster och kollar på mig,svarade jag med en panikslagen röst.
-Haha! Men ta det lungt,det där är bara Marina. Hon brukar alltid stå där,hon är faktiskt jättesnäll! Svarade Justin tillbaks med en lungn röst. 
-Men ändå,hon är ju fan läskig! 
-Haha ja... Jag vet men du kommer att bli van,sa Justin och kollade sådär gulligt på mig.

Jag kramade om honom,och gav honom en kyss. Då öppnades dörren och där stod Ryan och Chaz med ett konstigt uttryck på ansiktet. Både jag och Justin började gapskratta. Medans Ryan och Chaz fortsätter kolla på oss konstig. 

Alla gick in i köket och gjorde ordning frukost. Sedan satte vi oss alla och pratade,åt och hade det trevligt. Vi bestämde oss för att åka och bada idag,och senare så skulle alla sova här igen. När vi var klara gick vi upp för att packa allt vi skulle kunna behöva underdagen. Då kom jag på att jag inte hade nån bikini hos Justin. Så Ryan fick skjusta hem mig. Jag öppnade snabbt dörren hem,slängde av mig skorna och sprang upp till mitt rum. Jag tog fram den första fina bikinin jag såg. Den var röd med små vita prickar på. Jag skulle precis gå ut ur huset när Nikita springer fram till mig och attackerar mig. Charlie kom snabbt efter henne.

-Haha,Nikita slutaaaa! Det kittlas! Hahaha! 
-Nikita,sluta nu! Sa Charlie strängt.

Nikitia gick av mig,och satte sig på marken med huvudet ner. Jag ställde mig upp och kollade argt på Charlie.

-Du kan väll vara lite snällare mot henne? Eller? 
-Det här händlar inte om henne,jag vill veta vart du ska? Nu! Sa Charlie,han nästan skrek.
-Jag ska till stranden med ett par kompisar,sen ska jag sova hos Justin! Hejdå! Sa jag snabbt och öppnade dörren,jag sprang till Ryans bil,jag hoppade in i bilen och skrek -KÖÖÖÖÖÖÖR! 
Ryan började köra och jag kollade i bakspeglen och där stod Charlie och skrek. Jag skratta lite,och Ryan bara kollade på mig.

-Vadfan var det där? sa hon och kollade på mig konstigt.
-Haha ja,asso det är min "pappa" eller vad man nu ska säga. 
-Din riktiga pappa eller? Sa Ryan.
-Asso ja,men jag kollar inte på honom som min pappa,han förstjärnar inte att bli kallad pappa,sa jag och kollade ner.
-Okej?... Jag hänger inte med här? 

Jag tog ett djupt andetag och började berätta allt,om min mamma,min pojkvänn,min bästa vänn mm. Det slutade med att jag grät skiten ur mig. Ryan parkerade bilen och smsade någon. Några sekunder sprang Justin ut ur huset och mot bilen. Han öppnade bildörren och kramade om mig. Jag kännde mig så trygg i fans famn. När jag hade lungnat ner mig så frågade alla om jag fortfarande ville åka och bada,och det ville jag. 

Vi packade alla saker och stoppade in dom i bilen. Jag satte mig i framsättet bredvid Justin,och lite då och då medans vi körde så tog han tag i min hand och kollade på mig och log. Jag kollade tillbaks på honom och log. 
Vi var framme efter ungefär 10 minuter. Jag kollade ut mot en av atlantas finaste stränder. Fan vad vackert det var! Vi fick och hyrde ett par solstolar och satte oss. Jag tog av mig mina shorts och min tröja. Jag tog upp sololjan och började smörja in mig. Jag kände tre par ögon som kollade på mig. Jag kollade på Justin,Chaz och Ryan,det såg ut som om att de hade tappat hakan eller nått. 

-Jag tar det där som en komplimang,sa jag och började skratta åt mitt egna skämt.
-Det borde du,sa Justin och killarna nikade för att visa att de höll med honom.
-Jag tror att jag nyss dog,sa Justin igen efter ett par sekunder.

Jag kollade på honom med ett stort leende på läpparna,jag gick fram till honom och gav honom en snabb kyss. 

-Du ska inte säga nått,snygging! Kollade på dig! Sa jag
-Man tackar,man tackar,sa han och började skratta.
-Ähh jag orkar inte lyssna på ert "sötnos" prat,först den in i vattnet är bäst! Sa Chaz och alla ställde sig upp och började springa. Vattnet var varmt och skönt,vi badade en liten stund,sen gick vi och la oss på solstolarna för att sola ett tag.

Medans jag låg och solade så kollade jag ner på min kropp. Den hade verkligen förändrats! För mindre än två månader sen så hade jag ingen form alls,jag åt nästan aldrig. För man får inte vara tjock om man ska gå på ballet. Men nu hade jag blivit fylligare. Jag hade fått ganska mycket form. Men det var säkert pga av all mat som jag åt här. Allt jag smakade här i Atlanta var gott. Man kan bara inte låta bli att fortsätta äta,ändå om man är mätt.

-Vem vill ha glass,jag bjuder! Sa Ryan och alla svarade ja. 

Ryan bad Justin att följa med honom och köpa glass,så han gjorde det. Jag fortsatt bara att sola. Men sen så försvinner plötsligt solen,jag öppnade snabbt ögonen och fick nästan en hjärtattack. Där,framför mig så stod Marina och kollade på mig. Hon verkade inte glad. Jag såg Justin stå ett par meter ifrån mig. Marina fick också syn på honom,så hon började springa därifrån. Men hon hann kasta en lapp på mig innan hon försvann. Jag struntade i lappen och kollade på Justin istället.
Jag kunde inte låta bli att stirra på honom! Han var så snygg! Åhh,jag kände mig så lycklig.

Vi hade jävligt kul på stranden,vi åt,tog en massa bilder,solade och badade. Jag hade börjat älska Ryan o Chaz,de var så sköna! Klockan var runt 10 på kvällen och alla bestämde sig för att åka hem. Jag föll på att packa upp alla våra saker och då såg jag lappen. Jag tog upp den och öppnade den försiktigt. 

"rör du Justin dör du! Förstår du? Han är min! Din äckliga ho*a"

Häääär har ni det! 5 kommentarer!

Episode 29 I just want to say that I love you

Ett sms från Justin. 
"Lyssna... Jag kan inte göra det här längre. Jag ska på tune,jag ville inte säga något till dig för att jag inte ville göra dig ledsen,jag visste inte hur länge jag skulle vara borta,men nu vet jag de. Jag ska vara borta i 6 månader. Jag kommer inte klara av att inte se dig,så jag tycker att vi borde göra slut,förlåt,men jag kan inte vara tillsammas med dig." 
De där orden krossade mitt hjärta,en tår föll ner från min kind och jag visste inte vad jag skulle göra...

Jag läste om smset minst 10 gånger men kunde ändå inte få in det i huvudet. Han svek mig.
Jag la ifrån mig min mobil och la mig ned med täcket över huvudet. Jag kände ännu en tår rinna ned från min kind. Efter att ha legat där i sängen och bara gråtit ett tag så somnade jag.

Jag vaknade av att Charlie kom in till mitt rum och sa att det var dags att gå upp. För klockan var redan 3. Jag gick in till badrummet och tog en dusch och tänkte tillbaka på igår. Jag tänkte på det där smset. Jag gick ut ur duschen och virade en handuk runt om min kropp. Sen gick jag ut och tog upp min mobil som låg i min säng. Jag klickade upp konversationen där det stog ''Justin''
Där såg jag smset. Jag kände några tårar glida ned från mina kinder. Jag tog ett djuot andetag och tog fram min laptop och loggade in på twitter.

Jag såg att Justin hade skrivit
'' #GreatDaY # Graetsurprise -
@chazsom3rs and @itstyanbutler are in the building!!!''

Har han har tid för dom och inte mig? Eller det är klart tunen kanske bara var en ursäkt för att göra slut med mig...
Pling!
Jag tog upp min mobil och såg att det var ett sms från Justin. Jag öppnade det och gapade av förvåning när jag såg vad det stod:
''Hej älskling hur mår du?
WTF? Så han gör slut med mig och kallar mig fortfarande älskling?

'' Justin först gör du slut med mig och sen dagen efter så skriver du ''Hej älskling?'' Asso jag klarar inte av att prata eller smsa med dig. Jag vet att det är över så gör det här inte svårare för mig än vad det redan är ''

Efter ungefär en minut svarade han

'' Va vad snackar du om Beleey? Jag har inte alls gjort slut med dig, det skulle jag aldrig göra! ''

Jag suckade och svarade:

'' Justin, du gjorde slut med mig igår kväll, du skrev att du skulle på turne. ''
'' Möt mig utanför ditt hus om 15 min ''

Egenligen fattade jag inte varför jag så gärna ville se honom. Han gjorde ju slut med mig. Men allt jag kunde tänka på var hans ögon, dom där ögonen som jag älskade, hans läppar hans leende. Jag tog på mig ett par shorts och en beige blus. Sen gick jag ut på parkeringen och där stog han. Han log.
Han gick fram till mig och kramade om mig. Jag kramade inte honom tillbaks.
-Justin...
- Beleey, Ryan och Chaz är här i stan i några dagar och igår så höll dom på med min mobil och skickade det där smset. .Men det var inte jag, jag lovar, jag skulle aldrig i hela mitt liv dumpa dig, Jag... jag älskar dig Beleey.
Jag stog helt stilla. Vi hade aldrig sagt jag älskar dig till varandra.
Jag kollade upp på honom och kollade in i hans ögon.
- Jag älskar dig också Justin. Sa jag

Justin tog tag i min haka och kysste mig försiktigt. Men jag ville ha mer. Så jag kysste honom igen fast den här gången slutade vi inte. Jag la båda mina händer runt hans nacke och han la sina runt min midja.

- Kom så går vi hem till mig, sa Justin och avbröt kyssandet.

- Emh okej.

När vi kom hem till Justin gick vi upp på hans rum. Justin stängde dörren och kollade sådär flörtigt mot mig. Jag log bara. Han kom närmare och började kyssa mig passionerat igen. Jag kände hur han tryckte in mig mot dörren. Jag ville inte att det här ögonblicket skulle sluta.
- Vem fan är det som blockerar dörren? Hörde jag en röst säga
Sen flög dörren upp och både jag och Justin föll ned på golvet. In kom Ryan och Chaz och kollade förvånat på oss.
- Haha oj! Förlåt att vi störde. sa Chaz och små skrattade lite.

- Ääh lägg av Chaz, sa Justin.

- Förresten förlåt Beleey för att vi skickade det där smset. Vi har lite sjuk humor som du kanske märker. Sa chaz och kollade ned i marken.

-Haha aah märker det. Sa jag och små skrattade lite.
Vi bestämde oss för att sätta oss och kolla på en film alla fyra tillsammans. Vi valde Soul Plane. Den var faktiskt ganska rolig. Efter filmen bestämde vi oss för att ta och göra lite middag till oss själva. Så vi gjorde våfflor. Haha jag tror att Ryan brände minst 3 våfflor. Så jag fick fixa hans våfflor. Efter att ha ätit klart tog vi det bara lungt och satt och pratade. Vi bestämde att jag skulle sova över hos Justin. Ryan och Chaz fick sova på två madrasser på golvet medans jag fick sova tillsammans med Justin i hans säng. Justin la sin arm runt om mig och viskade i mitt öra: Jag älskar dig Beleey.
Jag log och somnade.
Jag vaknade av att någon slog på fönstret. Jag gnuggade mig i ögonen och gick fram till fönstret, där stod...

Vem tror ni det är som står i fönstret? :O 5 Kommentarer innan nästa kapitel! <3

Episode 28 I just want to say that I love you

Jag tog upp täcket,och täckte oss båda. Jag la mitt huvud på Justins bröstkorg och han la sin hand på min midja. Efter ett par minuter så hörde jag hur Justin började små snarka,och skattade lågt för mig själv för att inte väcka honom. Sedan så släckte jag nattlampan och snart så somnade jag med...


Jag vaknade av att något skrek.
-BIEBER,BIEBER,BIEBER! 
Jag öppnade snabbt ögonen och där satt en liten tjej,längst ner vid säng kanten. Jag kollade bredvid mig och Justin låg inte där. Men exakt vid det ögonblicket så kom Justin in i rummet med en liten bebis i sin famn. 

-Jasi,gå ner från sängen,sa Justin och skrattade lite för sig själv. 

Jasmine hoppade snabbt ner från sängen och sprang fram till Justin och kramade om honom,jag hörde henne mumla lågt för sig själv, -jag trodde att du låg där. Justin och jag skrattade och Justin gick fram till sängen. Han kastade ner Jasmine och Jaxon på sängen.

-Beleey,det här är Jasmine och Jaxon,miina sm... Jag lät honom inte avsluta menningen,istället svarade jag.
-Små syskon,jag vet,sa jag och log. 

Jasmine kollade på mig,och jag bara log mot henne.

-Hej Jasmine,hur mår du sötnos? 
-Bra,svarade hon lite blygt.

Dörren öppnades och in kom Justin pappa,han gick fram mot Justin och kramade om honom. 

-Jag har saknat dig,sa Jermy till Justin.
-Jag har saknat dig med pappa,svarade Justin tillbaks.
-Och du måste vara Beleey,sa Jermy och sträckte fram sin hand.
-Haha sist jag kollade haha,sa jag och skakade hand med honom.
-Haha Justin pratar alltid om dig,och då menar jag alltid! Jag kommer ihåg när han träffade dig för första gången,han ringde upp mig direkt och sa "-Pappa! Jag träffade nyss världens snyggaste tjej!" Haha,sa Jermy.

Justin blev helt röd i ansiktet och kollade ner. Jag gick fram till Justin och kramade om honom.

-Haha naaaaaaw,vad söt du är! 
-Haha visst är han,men du jag ska ner och snacka lite med din mamma,men vi ses! Sa jermy och gick ut ur rummet. Jasmine satt och stirrade på mig,jag kollade på henne och log,hon log tillbaks och skrattade. 

Vi spenderade hela dagen tillsammans med Jasmine,Jaxon och Jermy. Vi hade riktigt kul. Jasmine ville inte lämna min sida,hon var så söt. Senare mot kvällen så åt vi middag tillsammans och när vi var klara så bad jag Justin att skjutsa hem mig. Först så ville han inte,men jag sa till honom att jag inte vart hemma på ett tag och Charlie skulle nog bli ganska orolig,Justin höll med mig så han skjutsade hem mig. 

-Ring mig om du har tråkigt eller nått! Sa Justin precis innan jag skulle ut ur bilen.
-Ja jag gör de! Svarade jag tillbaks,Jag lutade mig framåt och kysste Justin lätt på läpparna. 

Sedan gick jag ut ur bilen,jag öppnade försiktigt dörren och tog av mig mina covers. Charlie kom in i hallen och han verkade inte glad. 

-Du kunde väll ha ringt? Sa han. 
-Men förlåt,jag träffade Jermy och alla och glömde helt enkelt bort att ringa,sa jag och hängde upp min jacka.
-Jaha,men nästa gång så får du ringa,vet du hur orolig jag har varit?

-Jaja,men förlåt,aa jag ska ringa dig nästa gång,jag lovar,svarade jag
- Så hur var det i Sverige då?
- Mmm, bra. svarade jag och sprang upp för trappan till Jessis rum.
Jessi satt och kollade på Disney channel när jag öppnade dörren. 

-Hej Jessi! Har sakant dig gumman,sa jag och gick fram till Jessi och gav henne en kram. 
-Beleey,jag har saknat dig med! 

Min mobil pep till och det var ett sms från Justin,"jag saknar dig redan<3" stod det. Haha aww,han var så söt. Jag satt kvar en stund hos Jessi,sedan gick jag till mitt rum för att ta en dusch. Jag duschade,tog på en ansiktsmask och när jag var klar satte jag mig i sängen med lite popcorn och en redbull. Jag satte på filmen np strings attached. Men jag måste nog ha somnat,för jag vaknade runt 5 på morgonen av att min mobil pep till. Ett sms från Justin.
"Lyssna... Jag kan inte göra det här längre. Jag ska på tune,jag ville inte säga något till dig för att jag inte ville göra dig ledsen,jag visste inte hur länge jag skulle vara borta,men nu vet jag de. Jag ska vara borta i 6 månader. Jag kommer inte klara av att inte se dig,så jag tycker att vi borde göra slut,förlåt,men jag kan inte vara tillsammas med dig." 
De där orden krossade mitt hjärta,en tår föll ner från min kind och jag visste inte vad jag skulle göra...
Såååå kommentera! Vad tror ni händer? Ska bli lite snällare nu! 5 kommentarer tills nästa del! 
Glöm inte att tipsa till alla era kompisar om denna blogg! Puss!Episode 27 I just want to say that I love you

Ända sen dom där bilderna på Selena och Justin kom ut,när de var på semester tillsammans så hade jag börjat avsky henne. Vet faktiskt inte varför,jag var säkert bara avundsjuk. Jag satte mig upp och precis när jag skulle säga något så börjar hon prata.

-Justin,jag har saknat dig! Kom hit! Justin ställde sig upp och dom kramades,en lång stund. Allt jag ville göra va att smälla till henne. När de släppte varandra så gav Selena Justin en puss på kinden. Justin såg ut av att njuta av pussen. 
-Haha jag har saknat dig med Sel,svarade Justin. 

Selena vände sig om och kollade på mig med ett stort och falskt leende. Åhhh jag ville bara smälla till henne!


- Så har ni nått emot om jag tar och sätter mig med er ett tag? sa Selena och kollade sådär äckligt sött på Justin.

Jag skulle precis öppna min mun när jag hör Justin säga:
- Javisst, kom och sätt dig här. Och sen klappade han med handen på platsen bredvid honom.

Selena log stort och satte sig ner. Jag gav Selena en mördar blick och hon log elakt tillbaka.
- Så Justin  vad har jag missat? Sa hon och tog tag i Justins hand och började leka med den.

Det var droppen! Jag tog tag i Justins huvud och vände det mot mig. Sen så kysste jag honom, de var ingen sån där snabb mun puss utan vi kysstes i ungefär 1 minut. När vi kyssts färdigt så kollar Justin förvånat på mig men sen så log han stort. Jag tittade på selena som såg ut som om hon skulle explodera. Jag log lite smått för mig själv,sen tog jag en tugga av min pizza. Jag vände blicken mot Selena och jag såg hur hon gav mig en riktig dödsblick. När Justin hade ätit upp halva sin pizza tog han min hand och började leka med fina fingrar. Jag kollade ut och såg en massa fans som skrek ''JUSTIN''.

- Vänta jag kommer snart.

Justin skärde sin halva pizza i sju delar, sen släppte han min hand och gick ut till hans fans, han gav dom en pizza bit var. Jag log för mig själv. Han var alltid så snäll mot sina fans. Han kom in igen och jag log mot honom. Han satte säg tät nära mig och la sin han om min midja. Jag lutade mitt huvud mot hans axel. Det kändes så jäkla mysigt! 

Båda Scooter och Selena satt och stirrade på oss,Scooter kollade på oss för att han bara ville retas men Selena kollade på oss som om att hon ville döda oss båda. Jag kollade tillbaks på henne och höjde mitt ena ögonbryn. Sedan gav jag Justin ett lång,fett kyss på kinden bara för att retas med henne. Selena ställde sog snabbt upp och sprang bort mot toaletten. Jag började känna mig lite dålig. Hon kanske verkligen gillade honom? Ändå om han var min så kunde ju hon fortfarande gilla honom. Efter runt 5 min så bestämde jag mig för att gå till henne och se hur hon mådde.

Jag öppnade sakta dörren till toaletten,Selena satt och pratade i telefon med någon när jag kom in. Hon måste inte ha hört mig för att hon fortsatt att prata på. 

-Ugh! Jag fattar inte hur han kan gilla "henne"? Jag vet inte vad jag ska göra! Seriöst,jag älskar honom så mycket. Vi borde aldrig ha gjort slut,då skulle vi fortfarande vara tillsammans. -Jaja jag vet jag måste få bort henne from bilden,eller iallafall få honom att sluta älska henne. Ja,jag tror fatiskt att han älskar henne,han kollar hela tiden på henne,så som han gjorde mot mig när vi var tillsammans. 

Nej,det här var fel. Nu kände jag mig verkligen jättetaskig,Selena är ju också en person med känslor. Jag skulle säkert ha gjort samma sak om jag gillade någon. Jag öppnade sakta dörren och började gå ut. Jag gick tillbaka till vårt bord och satte mig bredvid Justin. Selena kom tillbaks efter ett tag,men hon sa att hon skulle hem. Vi bestämde oss också för att åka hem. 

Vi åkte hem till Justin,och när vi var där så var alla för trötta för att hitta på något,så vi bestämde oss för att gå och lägga oss. Justin blev klar före mig och gick och la sig i sängen medans,jag gick ut ur badrummet efter att jag ahde byt om och föll nu på att ta av mig mina örhängen.

-vad är det älskling? Frågade Justin plötsligt.
-vad menar du? svarade jag förvånat och kollade på honom med en konstig min. 
-du verkar vara ledsen,har det hänt något?

Jag ville säga det,men jag var rädd för vad han skulle svara.

-Du vet väll att Selena fortfarande älskar dig? Sa jag lite osäkert.
-Ja det gör jag,men jag älskar inte henne! Jag menar hon är söt och så men det fanns bara en swaty för mig och det är du,sa Justin och kollade på mig med ett flörtigt leende. Han började närma sig. Nu var han bara några centimeter ifrån mina läppar,jag tog tag i hans nacke och kysste honom passonerat. Men jag avslutade kyssen några minuter senare. Justin kollade på mig,och mimade "förlåt",jag kollade på honom och log. 

Jag tog upp täcket,och täckte oss båda. Jag la mitt huvud på Justins bröstkorg och han la sin hand på min midja. Efter ett par minuter så hörde jag hur Justin började små snarka,och skattade lågt för mig själv för att inte väcka honom. Sedan så släckte jag nattlampan och snart så somnade jag med...

10 KOMMENTARER! Vad tycker ni? Har ni några förslag på vad som ska hände i novellen. Kommentera,och tipsa gärna om bloggen på era bloggar (om ni har) eller tipsa era kompisar! Skulle bli jättekul om vi fick fler besökare! Men aja,puss på er luvies! :*episode 26 I just want to say that I love you

Jag kollade på honom,han gjorde den dära speciella minen som jag älskade.Jag kunde inte vara sur på honom så jag drog honom emot mig och kysste honom lätt på läpparna. Men Justin fick inte nog. Han tog tag i mitt ansikte och kysste mig intensivt.Jag la mina händer om hans nacke och knuffa ner honom på sängen.Just då öppnar någon dörren...


In kom Scooter,han kollade på oss med ett stort flin. Sedan kollade han på mig.

-Du,du var tjejen jag träffade i Paris,eller?

Jag klev av from Justin,fixade till mina kläder lite och satte mig på sängen bredvid Justin.

-Hah... Jo,hej jag heter Beleey,sa jag och sträckte ut min hand. 
Han skakade hand med mig och presenterade sig som "scooter". Han kollade på Justin och började skratta,Justin bara log tillbaks. Justin bad Scooter att gå ut och lämna oss ensamma en liten stund,och det gjorde han men precis innan han gick ut så kollade han på oss och frågade om vi ville följa med honom ut och äta på Pizza Hut. Jag och Justin kollade på varandra och Justin gav mig en "varför inte" Blick. Jag vände mig om och kollade på Scooter och log. 

-Jo gärna,varför inte? Haha,svarade jag och kollade på honom. 

Scooter log,gick ut och stängde dörren. Justin vände sig mot mig direkt och log stort. 

-Det där var pinsamt! Haha omg,tänkt om det var din mamma? Sa jag och kollade på Justin med uppspärde ögon.
-Haha ta det lungt,tror inte att dom kommer att bry sig.
-Driver du? Scooter sitter säkert där ner och skattar åt oss just nu,sa jag och la mina händer för mitt ansikte.
-Haha Scooter? Hahaha eller jo faktiskt,han skulle säkert göra det... Haha han har en sjuk hjärna,haha men inte min mamma,hon skulle inte bry sig så mycket. 
Justin tog bort mina händer från mitt ansikte och kollade på mig med sitt gulliga leende,jag kysste honom snabbt och gick in i Justins badrum.

-Justin,är det okej om jag tar en snabbt dusch,skrek jag till honom från badrummet.
-Jaa,gör det du! Men skynda dig vi ska gå om en timme,skrek någon tillbaks.

Jag satte på duschen och duschade i runt 20 minuter. När jag var klar,fixade jag till mig och mitt hår. Jag gjorde mig lite extra fin idag eftersom att vi skulle ut och äta. Man vet aldrig vem man träffar. Jag satte på mig ett par tighta jeans byxor och en söt svart fluffig top. Till det satte jag på mig ett par svarta ballerinor och när jag var klar gick jag ner till vardagsrummet. Där satt Justin och Scooter väntade på mig. När Justin fick syn på mig spärrade han upp ögonen och gav mig ett stort leende. Jag gick fram till honom och gav honom en liten puss på kinden,han tog tag i min hand och kollade på mig. Han var så söt!

-Haha aww vad söta ni är! Men är ni klara att gå? Frågade Scooter. 
-Ja,vi är det! Svarade Justin och vi började gå ut mot bilen. Jag släppte Justins hand när jag skulle in i bilen men när jag hade suttit så tog jag tag i hans hand igen och log,han log tillbaks och gav mig en liten kyss snabbt. 

När vi var där gick vi och beställde,jag beställde en vanlig pizza med ost,skinka och champinioner. Både Justin och Scooter köpte en kebabpizza varsin. Vi gick och satte oss vid ett bord som var lite mer "privat",det kostade att sitta där men vi ville inte att några fans skulle komma och kolla på medans vi åt. Efter ett tag kom servitösen med våra pizzor och dom såg så goda ut! Jag började äta direkt. 

-Du ser ut som en gris,sa Justin och började skratta,jag och Scooter började också skratta. Men jag skrattade nog mest. Jag lutade mig ner på sofforna och försökte sluta att skratta. 

-Du vet väl att du inte är hemma,hörde jag en bekant röst säga. 

Jag kollade upp och där stod hon,tjejen som jag hade varit svartsjuk på sen nyårsafton. Tjejen som nästan alla beliebers hatade,det var Selena. Ända sen dom där bilderna på Selena och Justin kom ut,när de var på semester tillsammans så hade jag börjat avsky henne. Vet faktiskt inte varför,jag var säkert bara avundsjuk. Jag satte mig upp och precis när jag skulle säga något så börjar hon prata.

-Justin,jag har saknat dig! Kom hit! Justin ställde sig upp och dom kramades,en lång stund. Allt jag ville göra va att smälla till henne. När de släppte varandra så gav Selena Justin en puss på kinden. Justin såg ut av att njuta av pussen. 
-Haha jag har saknat dig med Sel,svarade Justin. 

Selena vände sig om och kollade på mig med ett stort och falskt leende. Åhhh jag ville bara smälla till henne!

10 kommentarer tills nästa del! Ville vara lite snäll idag och puplicera den nu när det bara är 8 kommentarer men det händer bara den här gången! Hoppas ni gillar det! 

Svar till Kajsa (igen): Haha verkar som om att du är ett Selena fan? Haha men tyvärr så har vi planerat en massa saker och Selena är med i den här plannen och om vi ändrar något så förstörs allt. Hoppas du förstår vad vi menar,puss och kram! :)Episode 25 I just want to say that i love you

- Uhhm, Selena det här är Beleey, min flickvän.
- Flickvän?  Sa selena och kollade surt på mig.
- Japp, men jag måste bara gå och göra en sak innan filmen börjar.sa Justin
- Okej
När Justin hade försvunnit kollade Selena på mig och sa:
- Haha flickvän, visst. Ni passar inte ens ihop!
- Eeh ursäkta?
Selena svarade inte utan vände sig om och gick iväg.


Filmen var riktigt bra,jag och Justin höll varandra i handen under hela filmen. När den var slut så åkte vi hem till Justin. Jag bytte om till ett par shorts och en t-shirt. Kläderna fick jag låna av Justin.

-Justin... Kan vi prata?

Justin kollade på mig med en bekymrad blick,han nickade lätt och gick och satte sig på sängen,jag gick och satte mig bredvid honom.

-Asso,det där med Selena. Du presenterade mig som din flickvän. Menade du det eller ville du bara göra henne advundsjuk?

Han kollade på mig med ett leende på läpparna,och svarade.

-Såklart att jag menade det! Men asso... Du sa ju innan att du inte vill gå för snabbt?
-Mmhjoo,men det där var länge sen ju! Sa jag och kollade på honom.
-Haha Beleey det var typ 2-3 dagar sen.
-Not in my world! Ja jag gillar dig och ja jag vill bli tillsammans med dig,sa jag. Men jag är bara rädd för att bli sårad.
-Jag vet och jag förstår dig! Men jag vill vara tillsammans med dig! Jag vill kunna kalla dig min,och bara min! Min fina och vackra flickvän,Justin kollade mig rakt in i ögonen. Och jag kommer inte såra dig! Eller jag ska försöka att inte göra det,för med min karriär så är det lite svårt.. Men för nu,kan vi inte bli tillsammans?

Jag visste inte vad jag skulle svara,jag visste också att med Justins karriär så kommer det vara svårt att få träffa honom när han är på turne osv. Men jag ville det också,jag ville också vara tillsammans med honom.

-Beleey,snälla svara. Vill du bli ihop med mig? Justins röst lät nervös,men ändå så lät det som om att han hade hopp i hans röst.
-Ja Justin,jag vill det! Sa jag och hoppade upp i hans famn,jag tog tag i hans nacke och kollade rakt in i hans hassel färgade ögon. Han slickade sig själv om läpparna och kolla likadant på mig. Jag märkte på hans blick att han ville kyssa mig. Jag drog honom emot mig och kysste honom passionerat. Först gick det lungt men sedan mycket vildare.Han knuffade ner mig på sängen och låg nu på mig.Hans händer var överallt! Jag kysste honom på halsen eftersom att jag visste att han var svag för det.Han blev ännu vildare! Hans händer var nu innanför min t-shirt.När hans händer var nära mina bröst så stoppade jag honom.

-Gjorde jag något fel ? sa Justin med en ledsen min.
-Nej ..men det är bara det att jag inte vill gå så långt nu,om du förstår mig?
- Jo jag förstår dig Beleey sa Justin och ställde sig upp och gick mot badrummet.

Han kom ut igen efter ett par minuter,vi la oss i hans säng och satte på Tv:n.A shot at love with the ikki twins var på tv .Justin satt och dregglade över dom två tvillingarna som var med i programmet.Tjejerna hade på sig bikini som knappt täckte deras privata delar. Han märkte inte att jag kollade på honom tills jag gav honom en fet smäll på armen. Han hoppade till lite lätt och såg förvånad ut.

- Vad var det där till för ? sa Justin förvånat.
- Jag såg hur du kollade på dom, sa jag med en irriterande röst. Du typ dregglade över dom.
- Hahah Beleey ta det lungt,du är den enda för mig shawty,sa Justin sött.

Jag kollade på honom,han gjorde den dära speciella minen som jag älskade.Jag kunde inte vara sur på honom så jag drog honom emot mig och kysste honom lätt på läpparna. Men Justin fick inte nog. Han tog tag i mitt ansikte och kysste mig intensivt.Jag la mina händer om hans nacke och knuffa ner honom på sängen.Just då öppnar någon dörren...
KOMMENTERA! vad tror ni händer nu? 10 kommentarer till nästa del.

Svar till kajsa: Haha aa vi vet att dom "onda" personerna i dom flesta novellerna är Selena eller Jasmine. Men om man säger så,dom gör novellen lite mer saftigare. Det är dom som skapar draman och det är mycket roligare att läsa då,typ :) Eller det är det för mig iaf! Haha :) Puss o kram! :)

 


episode 24 I just want to say that I love you

Hans mobil började ringa,han tog upp den för att svara. Det var hans mamma och hon lät inte glad. 

-Jajaja mamma jag kommer hem nu då,sa Justin med ett ledsent ansikte. Han ställde sig up och kollade på mig,han klämde fram ett leende och det gjorde jag med.

-mamma vill att jag ska hem,hon säger att det är sent,sa Justin och kollade på klockan,den vara bara 11. 
-Ja okej. 
-Men du,jag ringer dig imorgon så kan vi hitta på något om du vill? Sa Justin och log stort.
-Jaa gör de! Sa jag och log tillbaks. 

Han kramade om mig och gav mig en kyss,sedan gick jag hem och det gjorde han med.

När jag kom innanför dörren satt Daniella och Charlie och tittade på nått program på tv. Jag gick upp på mitt rum och bytte om till ett par mjukisar och ett vittlinne. Sen satte jag mig med datorn i sängen. Efter att ha suttit och kollat runt på lite bloggar och twitter så hade jag inget att göra så jag gick och borstade tänderna och la mig i sängen. Med hörlurarna i öronen. Sen satte jag på Next 2 you med Justin och Chris brown.

Nästa morgon kommer Jessi in i mitt rum och hoppar på mig sängen.
- Vakan Beleey,vakna. Sa hon med sin gulliga röst
Jag reste mig upp och flyttade på Jessi. Vi gick ner och satte oss vid tv och kollade på ett avsnitt på Sonny's chans. Efter ett tag hör jag hur min mobil ringer på uppe våningen. Jag springer upp på mitt rum och svarade.
-Hallå
-Heej Shawty. Hörde jag en mycket bekant röst säga.
-Haha hej.sa jag och små skrattade lite.
- Så vad ska vi göra idag då?
- Jag vet inte.
- Haha visst,men runt klockan 7 så ska jag på premiären av I'm number 4. Undrade om du hade lusst att gå med mig?
- Klart att jag vill Justin! Men gud vad ska jag ha på mig? sa jag i lite halvpanik
- Haha ta det lungt jag fixar det. Men kommer om 15 min,okej?
- Okej.
Jag satte på mig ett par shorts med ett linne. Efter ungefär 10 min hörde jag hur det plingade på dörren. Jag sprang ner och där stog Justin och Charlie och pratade. Justin och jag log stort.
- Men gå du upp till Beleey jag och Daniella ska åka och handla. Sa Charlie
- Okej,sa justin och gick fram till mig.
Vi ville inte berätta nått för Charlie ännu. Så vi kramades lite försiktigt och gick upp på mitt rum. När jag hade stängt dörren så känner jag hur Justin tar tag i min arm och drar mig mot sig. Sedan la han händerna på min midja och jag mina runt om hans nacke. Vi kollade varandra i ögonen ett tag och kysstes sedan. Ååh hans läppar,det kändes som om jag inte kunde få nog av dom. Vi stog där och kysstes i några minuter tills Justins mobil ringer.
- Hallå
-Ja okej.
Sen la Justin på.
-Vad var det där om?
- Det var Ryan han är påväg hit nu.
- Jaha okej,sa jag.

Efter ca en kvart hörde vi hur det plingade på dörren. Jag och Justin sprang ner och öppnade.
- Kom in, sa jag och log mot Ryan.
Vi gick upp på mitt rum och Ryan tog fram två klädpåsar Han la båda klädpåsarna på min säng sen sa han att jag kunde gå och ta en dusch medans han höll på med Justin. Så jag gick och tog en dusch och rakade benen också. När jag kom ut gav Ryan mig klädpåsen och jag gick in i badrummet för att byta om. När jag öppnar påsen så blev jag stum. Klänningen var blå och lite mönstrad och sjukt fin. Jag tog på mig den och den passade perfekt. När jag kom ut stog bara Ryan där.
-Kom och sätt dig Beleey.
Han gjorde mitt hår lite halv lockigt och sminkade mig. När jag tittade mig i spegeln så tyckte jag ovanligt nog att jag såg fin ut. Sen kom Justin in och jag såg hur han kollad på mig upp och ner och log stort.  Han hade på sig ett par svarta jeans en svart tröja och en ''väst'' över.
- Wow du ser skit snygg ut!
- Haha tack du med,sa jag och rodnade lite.
- Eeh,jag ska nog ta och gå nu,sa Ryan.
- Okej, hejdå,sa Justin och gav Ryan en ''kram''
- Hejdå Ryan och tack så mycket för hjälpen.sa jag och gav honom en liten kram.
Ryan gick ut genom dörren och sen hörde vi hur ytterdörren stängdes.
- Kom limosinen är här.
- Okej
Vi gick ut och satte oss i Limon. När vi kom fram kom jag och tänka på att vi skulle gå på röda mattan. Jag tittade oroligt på Justin men han log bara och sa:
- Beleey tro mig det kommer gå bra.
Han drog ut mig ur bilen och vi möttes av massor av kamra blixtrar.
- Le,viskade Justin och la sin hand runt om min midja. Vi fortsatte och gå.
-Justin,Justin! Här kolla hit!!! Skrek alla paparazzis.
Framför oss såg jag hur Selena Gomez gick och poserade. Hon hade på sig en lila klänning och ett par glittriga skor. Hon såg verkligen jättevacker ut. Vid slutet av mattan så stog  Selena och smsade med sin mobil,så jag passade på och gå fram och säga hej.
-Heej Selena,det är verkligen jättekul och träffa dig,sa jag och log mot henne.
- Eeh och vem är du? Sa Selena lite spydigt.
- Ooh, jag är Beleey. 
Sen känner jag hur en hand tar tag i min midja.
-Hej Älskling, sa Justin.
Selena kollade frågandes på oss.
- Uhhm, Selena det här är Beleey, eeh, min flickvän.
- Flickvän?  Sa selena och kollade surt på mig.
- Japp, men jag måste bara gå och göra en sak innan filmen börjar.sa Justin
- Okej
När Justin hade försvunnit kollade Selena på mig och sa:
- Haha flickvän, visst. Ni passar inte ens ihop!
- Eeh ursäkta?
Selena svarade inte utan vände sig om och gick iväg.

KOMMENTRA! Hoppas ni gillade det ♥

Episode 23 I just want to say that I love you

Jag log och sedan blev det sådär pinsamt tyst. Efter att ha suttit och varit tysta tysta i ungefär sådär tio minuter så gick vi tillbaka mot Justins hus. Vi gick upp till Justins rum och slog på tvn. Smallville var på. Medans Justin satt och kollade så gick jag in och tog en dusch. Jag tänkte på vad Justin hade sagt. ''Jag gillar verkligen dig''  När jag kom ut ur duschen satt Justin fortfarande och kollade på Samllville. Jag satte mig bredvid honom och han log. Efer att avsnittet var slut så gick vi och la oss eftersom att vi inte hade något att göra längre. Vi la oss i Justins säng. Jag kände hur Justin försiktigt la sin arm runt om mig. Jag log lite smått och somnade.Dagarna rullade på,och jag och Justin kom närmare och närmare för varje dag som gick. Charlie hade ringt ett par gånger och han trodde fortfarande att jag var i Sverige. Jag började packa,för om några timmar skulle jag hem till Charlie. Justin skjutsade mig till flygplatsen,jag gick ut ur bilen,sa hejdå till Justin och gav honom en kram innan jag gick. Vi stod och bara kramades i några minuter,det kändes så rätt. Som om att jag och Justin hörde ihop. 
Charlie hämtade upp mig och vi åkte hem,Daniella hade förberett en stor lunch till hela "familjen". När Jessi såg mig så sprang hon fram till mig och hoppade up i min famn. -jag har saknat dig,viskade hon i mitt öra. 

Vi åt och pratade,de frågade mig om hur jag hade haft det och jag hittade på en massa historier om vad vi hade gjort. Charlie såg ut att tro på allt jag sa. När jag hade ätit klart så gick jag up i mitt rum och började packa upp allt jag hade haft med mig,sen tog jag en snabb dusch. När jag var klar satte jag mig i sängen och tog fram min mobil.

"Haha saknar dig redan! Vill du hitta på nått idag?<3" 

Smset var från Justin,jag log stort för mig själv och svarde.

"Haha awwe,vad gullig due! Haha ja gärna,har inget annat för mig ändå<3" 

Justin svarade snabbt och frågade om han kunde komma hem till mig,han hade bara varit här ett par gånger,annars hade vi nästan alltid varit hos honom eller ute på stan eller nått. Jag svarade ja och ett par minuter senare så plingade det på dörren och jag sprang ner för trappan för att öppna. Där stod han,han med hans perfekta leende,han kramade om mig och vi gick up på mitt rum. 

-LILA! Skrek justin och sprang fram till en av mina tjocktröjor och kramade om den.
-Haha vänd på den!

Justin vände på den och där på framsidan står det Justin,med stora vita bokstäver. Han skrattade lågt för sig själv.

-Hmmmm,Justin... Vem kan heta så? Frågade Justin fundersamt.
-Haha jag vet inte,men om någon heter det så måste han vara snygg. För att Justin är ett riktigt sexigt namn,svarade jag och kollade på honom och båda började gapskratta. 

Sen kollade jag på Justin,han log och kollade på mig. Han började gå fram mot mig,han tog tag i min midja och drog mig närmare till honom. Han kollade mig rakt in i ögonen. 

-Säg till om du vill att jag ska sluta,sa Justin tyst.

Jag skakade på huvudet och Justin näramde sig mina läppar,och kysste mig. Hans läppar! åhhh! Inga ord. Allt kändes perfekt och jag ville inte släppa taget. Det gjorde Justin inte häller för att han höll om mig hårt. 
Det knackade på dörren och jag och Justin släppte snabbt taget om varandra,jag gick för att öppna dörren medans Justin gick och satte sig på min säng. 

-Hej ungar! Sa Charlie,och gick in i mitt rum.
-Hej Charlie,svarade Justin med ett stort leende på läpparna. 

Charlie gick fram och hälsade på Justin. Charlie älskade Justin,det visste jag. Inte för att han var "Justin Bieber" Utan för att han var så snäll och för att hade ett stort hjärta. 

-Jag,Daniella och Jessi ska ut och promenera lite,vi har med oss nikita. Vill ni följa med? Frågade Charlie
-Nej,jag tror inte det,sa jag och kollade på Justin som satt och log för sig själv. Han kollade up på mig och skakade lite lätt på huvudet som ett "nej". Jag sa hejdå till Charlie och han gick ut ur mitt rum,jag stängde dörren och gick fram till Justin som fortfarande log. 

-Varför ler du så mycket för? 
-Haha vad? Jag är bara glad,svarade Justin
-Glad? Glad för vad? 
-Jag är glad för att jag träffade dig.

Jag kollade in i Justins ögon och han kollade in i mina. Jag närmade mig hans läppar och kysste honom igen,för andra gången. Det här gången höll den i längre tid än den andra kyssen. Men när jag nu släppte taget så kollade Justin på mig,han log. 

Vi satt och bara stirrade på varandra. Jag föreslog om att vi kunde kolla på någon film. Justin höll med om mitt förslag och vi satte på filmen askungen,bara för att löjla oss. Vi la oss ner i min säng och bara myste,och när den filmen var slut så satte vi på Camp rock. I mitten av filmen så ställer jag upp mig och börjar sjunga och hoppa. 

-Music's got control and am never letting goo ooh nooo.

Justin satt bara kvar och dog av garv. Jag fortsatt.

-I Just wanna play my music... Got my six-string on my back,dont need anything but that. Everything i want i here with me.

Justin satt forfarande kvar och skrattade,sen ramlar han plötsligt ner från sängen och då började vi båda skratta. 

-Hur gick det där till hahahahahaha,sa jag medans jag försökte att inte skratta.
-Jaaag vet inte hahahahhaha,svarade Justin som började skratta ännu mer. 

Timmarna bara gick,jag ocj Justin hade så kul. Vi promenerade till mcdonalds och hämtade ut take out. Sen satt vi i någon park och åt och bara snackade.

-Jag har haft riktigt kul idag! Sa Justin och kollade på mig.
-Haha jag med,jag tror inte att jag har skrattat så mycket sen innan min mam... 

Jag avslutade min menning där och var rädd för att säga slutet. Jag ville inte tänka på att min mamma var borta,en tår föll ner för min kind och Justin torkade snabbt bort den och drog mig in i fanns famn,han pussade mig lätt på huvudet och höll om mig. Hans mobil började ringa,han tog upp den för att svara. Det var hans mamma och hon lät inte glad. 

-Jajaja mamma jag kommer hem nu då,sa Justin med ett ledsent ansikte. Han ställde sig up och kollade på mig,han klämde fram ett leende och det gjorde jag med.

-mamma vill att jag ska hem,hon säger att det är sent,sa Justin och kollade på klockan,den vara bara 11. 
-Ja okej. 
-Men du,jag ringer dig imorgon så kan vi hitta på något om du vill? Sa Justin och log stort.
-Jaa gör de! Sa jag och log tillbaks. 

Han kramade om mig och gav mig en kyss,sedan gick jag hem och det gjorde han med. 

KOMMENTERA! 10 kommentarer tills nästa,och om ni kommenterar mycket så kommer 24 kanske ut ikväll! Haha men hoppas att ni gillar den! <3

episode 22 I just want to say that I love you

Dörren öppnades upp snabbt och jag började skriva,Justin sprang fram till mig skrattandes och jag slutade skriva och började skratta med.

-Justin det där var inte kul! Haha
-Haha men varför skrattar du då? Justin började garva ännu mer nu.

Jag kollade ner och låtsades vara arg, och snart så kramde Justin om mig och sa.

-Haha men Beleey,jag drev bara
-haha det gjorde jag med,sa jag och sträckte ut tungan mot honom. Han log,och jag log. Nu var klockan runt 7 på morgonen och vi bästemde oss för att äntligen sova.Nästa morgon väcker Justin mig. Vi gick ner till köket och gjorde frukost. Vi satte oss vid kösks bordet och jag tog fram justins dator. Jag gick in och kollade runt på lite bloggar, när jag går in på en viss blogg fastnar jag vid en rubrik. 

''Justin Bieber ny flickvän?''

Nedanför var det en bild på mig och Justin på flygplatsen häromdagen.
- Justin du borde nog kolla in det här, sa jag
- Vad då?
När Justin tittar på dataskärmen och ser rubriken så börjar han le lite.
- Omg, bara för att man tar en bild tillsammans så tror alla att man är ihop! Sa jag lite små irriterat
- Haha jaa... Justin såg lite besviken ut på något sätt när han sa det.
När vi hade ätit klart så gick vi upp och bytte om. Medans Justin gick in och tog en dusch  så valde jag kläder för dagen. De blev en svart tight klänning med en H-kofta över. När Justin kom ut ur duschen så bestämde vi oss för att bara stanna hemma och chilla. Men vi tröttnade ganska fort på det så vi bestämde oss för att dra ut på stan istället.
När vi kom fram till köpcentret så var det inte några paparazzi där, vilket var skönt eftersom att det alltid brukar vara det när man är ute med Justin. Vi gick in på en affär där dom säljde skor. Justin gick direkt bort till ett par lila sneakers och sa att dom skulle han köpa. Själv hittade jag ett par söta ballerina skor som jag köpte. När vi kom ut ur affären så kom det fram två flickor i 13 års åldern fram till oss och nästan skrek
-OMG, Justin Bieber! OMG, får vi ta en bild med dig?
- Haha såklart ni får, sa Justin.
När tjejerna hade tagit deras bild gick vi vidare till ett cafe och satte oss ner ett tag. Jag beställde en chailatte som jag alltid brukar göra när jag fikar och Justin tog te. När vi kände att vi var klara med på stan så gick vi ut till bilen, men när vi kom ut så var det fullt med fans och paparazzi. Så vi var tvungna att ringa Kenny som kom och hjälpte oss komma förbi alla. Sen tog vi bilen hem till Justin. När vi kom innanför dörren så kom Pattie och sa hej.
Vi bestämde oss för att gå ner till stranden och ta en promenad.

Vi gick längst strandkanten och pratade lite om allt möjligt. Vi gick ut på en brygga och satte oss och kollade på solnedgången. Justin satt och lekte med sina händer.
- Jag gillar dig Beleey. Sa han och kollade ner på sina händer.
- Haha jag gillar dig också Justin, du är typ den bästa killkompisen jag har haft.
- Nej, haha, asso Beleey, jag gillar verkligen dig.
Jag visste inte vad jag skulle göra. Men jag blev så jävla glad inombords,jag ville verkligen skrika av lycka.
Jag kollade på Justin och sa
- Asso Justin, jag gillar också dig,men med allt som har hänt med Steffi, Juan och mamma så orkar jag inte just nu, jag skulle inte klara av att någon sviker mig.
Men egentligen så ville jag säga att jag också verkligen gillade honom.
Justin tittade ner och såg lite ledsen ut.
-Haha,första gången en tjej har sagt nej till mig...
- Haha Men vi kan fortfarande vara vänner,ellerhur?
- Såklart? Och jag förstår hur precis hur du känner.
Jag log och sedan blev det sådär pinsamt tyst. Efter att ha suttit och varit tysta tysta i ungefär sådär tio minuter så gick vi tillbaka mot Justins hus. Vi gick upp till Justins rum och slog på tvn. Smallville var på. Medans Justin satt och kollade så gick jag in och tog en dusch. Jag tänkte på vad Justin hade sagt. ''Jag gillar verkligen dig''  När jag kom ut ur duschen satt Justin fortfarande och kollade på Samllville. Jag satte mig bredvid honom och han log. Efer att avsnittet var slut så gick vi och la oss eftersom att vi inte hade något att göra längre. Vi la oss i Justins säng. Jag kände hur Justin försiktigt la sin arm runt om mig. Jag log lite smått och somnade.

Ledsen för kort kapitel. Men kommentera!

episode 21 I just want to say that I love you

Efter ungefär 10 minuter så kommer Justin in genom dörrarna och halvspringer mot mig med ett stort leende.
Sen kramar han om mig och jag känner en tår falla ner för min kind. Han tittar upp på mig och hans leende försvann.
-Beleey, vad har hänt?
Jag märker hur det blixtrar runt om oss och jag kollar upp och ser en massa paparazzi stå och ta massor av bilder.När jag kollar upp så ser jag massor av paparazzi som tar massor av foton.

-Kom, sa justin

Vi lyckades tränga oss igenom papparazzin och komma till Justins bil. När vi satt i bilen så frågade Justin igen

- Beleey, vad har hänt?
Jag brättade för honom om allt. Hur jag hade sett Steffi i skjortan, Juan, hur alla svek mig.

- Justin, kan jag få bo hos dig i typ en vecka? Frågade jag.
Jag ville inte komma hem till Charlie och brätta allt.

- Såklart du får.
- Haha tack Justin,men säg inget till Charlie,okej?
- Okej,svarade Justin 

Justin började köra hem till sig och när vi var framme gick vi in i hans hus. Pattie kom fram och hälsade på mig och jag hälsade tillbaks. Sen gick jag och Justin in i hans rum,klockan var ganska sent,5 på morgonen. Undra vad Pattie gör uppe på kvällen? Justin gav mig ett par av hans shorts och en JB tröja.

-Hahahaha är du seriös? Sa jag och började garva. 
-haha vad? Sa Justin med ett stort leende. 
-Men liksom.... haha ofta att du äger en tröja med dig själv på avtrycket? Haha.
-haha jaaa,jag brukar till och med sova med den,sa Justin och började skratta.

Jag gav honom ett leende tillbaka och han log,han var nästan helt röd i ansiktet och förskte gömma det med att kolla ner i marken. 

-eeh,alltså vårt gästrum är upptaget. Min pappa och hans familj är här. Är det okej om du sover här med mig,min säng är ju jättestor.
-haha jo varför inte,sa jag och log stort.
-Men justin,haha jag är inte såå trött,kan vi kolla på någon film eller nått?
-Jo,det kan vi,gå kolla i bokhyllan där borta och välj fram en film,jag ska bara gå och byta om.

Jag gick fram till bohyllan och öppnade den. Shit vad många filmer Justin har! Jag valde ut en skräckfilm,de fick bli the ring. När Justin var klar kom han ut ut badrummet med bara ett par shorts,han var topless. Jag stod och kollade in honom i ett par minuter innan han kollade på mig med ett leende på läpparna.

-Sooo you like what you see? Sa han och log lite flörtigt.
-Haha dream on Bieber,sa jag och kollade bort snabbt.

Justin började skratta lite och jag gick in i badrummet för att byta om. Jag tvättade bort mitt smink som var lite sådär halvförstört efter alla tårar och gick sedan in till Justin rum igen. Justin hade förberett med chips och redbull. Haha typiskt Justin. Justin gick för att sätta på filmen medans jag kröp in i hans varma säng. 

Justin och jag satt tätt bredvid varandra och varje gång det hände något läskigt i filmen så skrek vi båda till. När filmen var slut så vågade ingen av oss gå ut ur sängen,filmen var jävligt läskig. Men till slut gick Justin upp ur sängen och ner till köket för att lämna chips skålen och redbull burkarna. Det gick undefär 20 och Justin hade fortfarande inte kommit tillbaks. Jag började bli orolig. 

Dörren öppnades upp snabbt och jag började skriva,Justin sprang fram till mig skrattandes och jag slutade skriva och började skratta med.

-Justin det där var inte kul! Haha
-Haha men varför skrattar du då? Justin började garva ännu mer nu.

Jag kollade ner och låtsades vara arg, och snart så kramde Justin om mig och sa.

-Haha men Beleey,jag drev bara
-haha det gjorde jag med,sa jag och sträckte ut tungan mot honom. Han log,och jag log. Nu var klockan runt 7 på morgonen och vi bästemde oss för att äntligen sova.

KOMMENTERA! 10 kommentarer tills nästa del :) Hope you like it!

RSS 2.0