episode 20 I just want to say that I love you

Ingen av oss hade märkt att både Kenny och Pattie hade gått. Det hade börjat att bli lite mörkt och Charlie kom upp till mitt rum och berättade att vi skulle äta middag snart,han sa att Justin kunde äta med oss om han ville och det ville han. Vi åt kyckling med pommfritt och när vi var klara så åkte Justin hem. Klockan var runt 10,jag gick in i mitt badrum och tvättade av mig mitt smink,sedan gick jag in i mitt rum och satte på filmen date movie. När filmen var slut så satte jag på datorn och gick in på facebook och Twitter. Jag såg att Justin hade skrivit på Twitter "Miss you already". Jag log för mig själv och hoppades på att han pratade om mig,haha. Jag gick in på ett par bloggar och sen så stängde jag av datorn och gick och la mig. Jag somnade med ett leende på läpparna.

Nästa morgon vaknade jag av att jag fick ett sms. Jag sträkte på mig och tog min mobil, som låg på mitt nattbord, och klickade upp smset.

''Hej Beleey. Undrade bara om du hade lust att hänga lite idag?''

JUSTIN BIEBER frågade mig av alla personer om vi kunde hänga! MIG! Jag svarade direkt. 

''Haha visst''

Någon minut senare plingade min mobil till.

''Okej, jag kommer om ungefär 1 timme :)''

Jag gick in och tog en snabb dusch och rakade benen lite snabbt. När jag kom ut ur duschen så var klockan halv ett,det betydde att Justin skulle komma om en halvtimme.
Jag plattade mitt hår och tog på mig ett par mörkblå jeans och en vit tröja. Sen sminkade jag mig med lite mascara och puder och gick ner till köket.
Charlie och Daniella satt vid köksbordet och drack kaffe.
- Beleey, jag gjort lite pannkakor så om du vill så kan du ta det och äta till frukost. Sa Daniella
- Okej.
Jag vet inte varför men det känns som om Daniella smörar lite överdrivet för mycket. Men jag gick fram till bänken och la på 2 pankakor på min tallrik. Plötsligt kom jag ihåg dagen när jag åkte. Hur Juan hade stått där i köket med pankakor. Jag kom också på att Juan inte hade svarat på ett enda av mina sms. Jag gick ut till vardagsrummet och satte mig i soffan. Där satt också Jessi och kollade på ett avsnitt av Sonnys chans. Det var en tjej som hade vunnit justin bieber biljetter och som nu satt och skrek. Jag skrattade tyst för mig själv. När jag hade ätit upp och gått upp på mitt rum igen så plingade det på dörren.
- Jag öppnar, ropade jag.
När jag öppnade dörren så stog Justin med ett par solglasögon och ett leende på läpparna.
- Hej
- Hej, sa jag.
Han var så snygg! Men jag tänkte på Juan,jag var ihop med Juan och inte Justin.
Jag och Justin bestämde oss för att bada i min pool. Vilket jag kom på att jag inte hade gjort sen jag kom hit. Vi hade vatten krig och jag skrattade ovanligt mycket, jag tror inte att jag har skrattat sen mamma... Jag ville inte fortsätta meningen. När vi badade färdigt så gick vi in i min bastu och satt och pratade där lite.

Jag och Justin var med varandra nästan varje dag nu förtiden. Jag såg inte Justin som ''Justin Bieber'' längre utan bara som Justin. Jag brydde inte om att han var världens kändaste tonåring. Vi hade så kul tillsammans men vi var bara vänner inget annat,jag skulle aldrig göra så mot Juan.
Efter att ha bott i Atlanta i ungefär en månad bestämde jag mig för att åka och överraska Juan och Steffi i Sverige,jag hade saknat dom sjukt mycket. Så när jag hade packat mina saker så körde Charlie mig till flygplatsen. Det tog ca 11 timmar att flyga till sverige från Atlanta. Jag satt hela flygresan och lyssnade på music i mina kross hörlurar. När jag äntligen kom fram så stog det en taxi chaufför med en skylt med namnet Beleey på. Jag gick fram till chauffören och han tog mig till sin taxi. Jag kände att jag hade lite jetlag, för att det var ju 6 timmars skillnad mellan Sverige och Atlanta.
När jag var framme vi Juans hus betalade jag taxi chauffören och gick fram till dörren och knackar på. Efter ett tag så öppnas dörren.
Där står Steffi i en skjorta som jag gav Juan för några månader sedan innan jag åkte till Atlanta.
- Seffi? V....vadad gör du här?
- Älslkling, vem var det som knacka? Hörde jag en mycket bekant röst säga.
Sen kommer Juan ut ur sovrummet i bara kalsonger. Jag tittade på båda två och kände hur tårarna började rinna.
- Vänta Beleey, det är in...
- Säg inte att det inte är som jag tror, för jag vet precis vad det är! Halvskrek jag.
Sen sprang jag ut genom dörren och ut på vägen.
- Beleey vänta! Skrek Steffi, men jag brydde mig inte längre, alla svek mig,alla.
Efter ett tag kom jag på att jag hade ingenstans att springa,så jag stannade och släppte ner väskorna på trottoaren och satte mig ner. Tårarna bara rann. Hur kunde dom. Min pojkvän,min bästa kompis. Jag hade ingenstans att ta vägen. Jag tror jag satt där på trottoaren i timmar. Men tillslut så ringde jag en taxi som kom och hämtade mig. När jag kom fram till flygplatsen så gick jag fram till stället där man bokar biljetter. Som tur var så hade Charlie gett mig pengar till mat och kläder, men istället använde jag dom till en ny biljett. Planet skulle inte gå förns om 1 timme, så jag satte mig ner på en stol vid gaten. Här satt jag igen exatkt en månad senare på en flygplats i tårar. Min mamma,min bästa vän och pojkvän,eller mitt ex-rättaresagt. Jag tog fram mobilen och började skriva:

Jag kan inte fatta att ni gjorde såhär era töntar, varför måste alla i hela jävla världen svika mig? Era fega omogna idioter. Jag vill aldrig mer se er igen!

Sen klickade jag på skicka till Juan.
När jag kom fram till Atlanta så var jag påvag att ringa Charlie men jag ångrade mig och ringde Justin istället.
Efter ungefär 10 minuter så kommer Justin in genom dörrarna och halvspringer mot mig med ett stort leende.
Sen kramar han om mig och jag känner en tår falla ner för min kind. Han tittar upp på mig och hans leende försvann.
-Beleey, vad har hänt?
Jag märker hur det blixtrar runt om oss och jag kollar upp och ser en massa paparazzi stå och ta massor av bilder.

Nu fick ni ett skit långt kapitel, så nästa kommer inte om vi inte får 10 kommentarer på det här!

episode 19 I just want to say that I love you

Jag gick och borstade tänderna, sen gick jag och bytte om till pyjamas kläder. När jag var klar ropade jag godnatt så att alla skulle höra, och jag fick samma svar tillbaka. Jag lade mig sedan i sängen.
Efter 5 minuter kom Jessi in i mitt rum.
Hon satte sig på min säng och sade:

- Jag kan inte sova...

Hon höll ena sin nalle i handen. Hennes ögon glittrade i mörkret.

- Vill du sova här?

Hon nickade, så jag makade på mig så att hon hade plats. Sen somnade vi.
Nästa morgon vaknade jag av att mina fötter kittlades,jag öppnade ögonen och kollade ner på mina fötter. Där satt Nikita med tungan hängandes utåt. Jag kollade på henne och skrattade lågt för mig själv. Jag gick in i badrummet och fixade till mig själv lite innan jag gick ner.
Jag gick ner till köket,ingen var där. Jag gick runt i huset och letade efter alla och hittade dom ute vid trägården,alla satt vid bordet och snackade. Det lät som om att de var stressade. När charlie såg mig så ställde han sig upp direkt,och gick emot mig.
-Beleey! Du är vaken,gå up och byt om du ska få en gäst snart och jag måste gå.
-Jaha... Okej? Vem är gästen?
-Haha men det får du se när de kommer,de är här om en timme ungefär och jag måste gå om en halv timme. Charlie log stort mot mig.
Jag gav honom ett litet falskt leende tillbaks och sprang up till mitt rum. Jag hoppade in i duschen snabbt och var klar efter ungefär 20 minuter. Jag fönade mitt hår och plattade det lite. Sen gick jag till min walk in closet,för att välja något att ha på mig. Jag satte på mig en svart byxdress och sminkade mig lite lätt.
Jag sprang ner till köket och ingen va hemma,trodde att det bara var charlie som skulle gå men tydligen så skulle alla det. Jag tog fram ett äpple ut kylskåpet och tog en stor tugga. Sen satte jag på mig mina flippflops för att gå ut till brev lådan för att se om vi hade fått några brev. Jag småsprang ut och märkte inte att någon stod framför mig,jag krockade in i personen och var nära på att ramla men han fångade mig. Jag kollade up och spärrade upp ögonen.
-Oj förlåt!
-Haha nej det är jag som ska säga förlåt,jag såg dig inte äns,sa jag och log.
-Men vad gör du här?
-Ja..aa...g bor här,sa jag nervöst.
-Coolt! Haha,sa Justin och kollade på mig med det där söta lilla leendet.
-Vad gör du här? Sa jag och försökte låta normalt.
-haha jag ska träffa Charlie,du vet han som bor här... Haha.
Jag log och han gav mig ett stort leende tillbaka.
-men jag har aldrig sett dig här förut,sa Justin
-aa men jag flyttade in hit för ett par dagar sen,haha som jag sa när vi träffades vid stranden igår.
-Haha juste,nu kommer jag ihåg dig,och nu vet jag vem du liknar! Du är ju sjukt likt Charlie. Är ni släkt?
-Emm,ja eller jag är hans dotter.
-Dotter,han har aldrig berättat att han har en dotter i din ålder,jag känner bara till Jessi.
-Det här är första gången jag träffar Charlie.
Justin kollade på mig och jag tror inte att han fattade nått. Men jag hann inte förklara innan Kenny och Pattie kom fram till vart vi stod.
-Justin där är du! Halv skrek kenny.
-Hej,jag heter Pattie sa hon och sträckte ut sin hand.
-Beleey,svarade jag och skakade tillbaks.
-och jag heter Kenny! Sa kenny med ett stort leende och skakade min hand med.
-Beleey,svarade jag igen och skakade hand med honom.
-Vart är Charlie,sa Justin från ingenstans.
-Jag tror att han är på väg,men kom in och sätt er medans.
Alla nickade och vi gick in,vi satte oss vid köks bordet och efter ett par minuter så kom Charlie,Dani och Jessi in genom dörren och Charlie bad mig gå upp på mitt rum ett tag. Så jag gjorde det,jag gick upp till mitt rum och satte mig på sängen och satte på tven. Simpsons var på.
efter ett tag knackade det på dörren och jag skrek
-kom in!
Justin öppnade dörren och kom in i mitt rum,han gick och satte sig på min säng och kollade på mig med ett leende.
-Vad? haha
Justin blev helt röd i ansiktet och kollade ner,sedan kollade han upp på mig.
-Jag tycker att du är vacker,sa han och log,sen kollade han ner på sina händer och började hålla på med dom.
Jag ville bara hoppa och skrika just vid den här stunden. Kan ni fatta det? Justin Bieber tycker att jag är vacker!
Jag kollade på honom med typ värdens största leende.
-Såå berätta lite om dig själv! Sa Justin och kollade up på mig.
Jag gjorde det,jag berättade nästan allt och när jag nämnde att jag hade en pojkvän så kunde man märka på honom att han blev lite ledsen. Och när jag kom till delen där jag skulle berätta att min mamma var död så började jag gråta,Justin omfamade mig och tröstade mig. När jag var klar med min historia berättade han om sin,och den var jävligt lång. Han berättade om nästan allt som han hade varit med om. Vi satt i flera timmar och pratade.
Ingen av oss hade märkt att både Kenny och Pattie hade gått. Det hade börjat att bli lite mörkt och Charlie kom upp till mitt rum och berättade att vi skulle äta middag snart,han sa att Justin kunde äta med oss om han ville och det ville han. Vi åt kyckling med pommfritt och när vi var klara så åkte Justin hem. Klockan var runt 10,jag gick in i mitt badrum och tvättade av mig mitt smink,sedan gick jag in i mitt rum och satte på filmen date movie. När filmen var slut så satte jag på datorn och gick in på facebook och Twitter. Jag såg att Justin hade skrivit på Twitter "Miss you already". Jag log för mig själv och hoppades på att han pratade om mig,haha. Jag gick in på ett par bloggar och sen så stängde jag av datorn och gick och la mig. Jag somnade med ett leende på läpparna.

Här fick ni ett jävligt långt kapitel! Så nu får ni verkligen KOMMENTERA!

Episode 18 I just want to say that I love you

Jag vände på klacken, och satte på mig mina flip flops. Jag nappade åt mig en marabou kaka innan jag gick ut.
Atlanta var verkligen vackert. Jag gick runt på gatorna och in i affärer, tillslut blev jag så trött i benen så jag bestämde mig för att gå till stranden som jag hade som utsikt från min balkong. När jag kom fram till stranden tog jag av mig mina flip flops, satte på mig krossen och lyssnade på Justin Bieber, Never say Never. Det var helt tyst på stranden, det enda som man kunde höra var fåglarnas kvitter och havets ljud. När jag hade gått en stund stannade jag vid ett stort träd. Jag satte mig under det, jag drog ner min keps så att jag inte skulle få solen i mitt ansikte, sen började jag knapra på min marabou. Plötsligt såg jag några fötter stå mitt framför mig, jag tittade upp på personen från topp till tå, och när jag såg vem det var kunde jag inte tro mina ögon...


Min mun var halvöppen. Jag tog av min kepsen och hörlurarna och sedan började jag prata, som jag knappt kunde göra.
- Du är... Jjju
- Justin Bieber
Sa han och log med detdär sexiga leendet som varenda brud på denna gjord älskade.
- Haha skulle du typ kunna sänka lite på din musik, för ja... Asså... Jag gillar inte att lyssna på mig själv när jag sjunger liksom, det känns inte bra haha. Jag kan inte koncentrera mig när jag hör mig själv, haha!
- Hahahah! Asså det hä-är känns skit skumt. Här sitter jag framför världens mest..
Jag tänkte precis säga världens mest snyggaste kille, men sen kom jag på... Juan.
- Haha, men vad heter du?
- Beleey... Beleey Chantos.
- Okej, hej Beleey, jag är Justin, Justin Bieber.
Han satte sig ner brevid mig och kollade på mig.
- Vad är det där?
Sa han.
Jag tog fram min marabou choklad och visade honom.
- Den här? Hahah vet du inte vad Marabou är!?
- Eh no. Vi har inte det här...
- Va, har ni inte?.... Oj... Hehe men det är choklad.. Sa jag och jag kände hur mina kinder blev alldeles röda.
- Men vill du ha?
Jag bröt av en bit av den och gav fram den till honom.
Han tittade på den, sen tog han den från MIN HAND! Han förde den till munnen och började tugga.
- Vad gott! Vart kommer det ifrån, och vart kommer du ifrån?
- Det kommer från Sverige, och jag är från Sverige men jag bor här i Atlanta med min pappa, eller a.. något sånt. Jag flyttade hit idag, haha.
- Aha, men du liknar en person otroligt mycket!? Men jag vet inte vem?
Han tittade på mig som om han aldrig sett en människa förut, sen ropade Kenny på honom.
- JUSTIN! kom, vi måte gå nu!
Justin reste sig upp, han började småspringa, sen kollade han bak.
- Vi ses snart jag lovar!
Han blinkade mot mig sen sprang han därifrån jag hann inte säga ett ord innan han var borta.
Jag satt kvar under trädet en stund och bara tittade på sanden, jag kunde inte fatta att JUSTIN DREW BIEBER HAR PRECIS SUTTIT BREVD MIG OCH TAGIT CHOKLAD FRÅN MIN HAND!
Sen tog jag på mig min flip flops och började gå hemmåt.
Jag öppnade dörren och där stog Daniella med ett koppel i handen som hon räckte ut till mig.
- Vad heter hunden?
Frågade jag henne med en osäker röst.
- Nikita. Gå ut med henne en sväng. Kom tillbaka sen för vi ska åka och äta på en resturang.
Jag ropade hit Nikita, precis innan jag skulle gå ut så var det någon som sade mitt namn.
- Hhej. Får jag följa med ut med Nikita?
Det var Jessi som frågade. Jag kunde se hur hennes kinder blev alldeles röda.
- Jo, men visst! Ta på dig dina skor så går vi ut.
När jag och Jessi kom ut började det precis regna.
- Great.
Sa Jessi. Vi var ute med hunden i en halvtimme och Jessi var bara 4 år och hon var nog den som pratade helatiden. När vi kom hem gick jag upp på mitt rum och bytte om, när jag tog av mig tröjan såg jag äntligen något som jag hade längtat efter... Mina former... De hade äntligen börjat komma! Efter att jag hade stått i spegeln en stund så satte på mig en vit spets tröja och svarta shorts med svarta matchande klackskor. Därefter gick jag ner till köket och frågade om vi skulle börja åka snart. Och det gjorde vi. Vi gick in i bilen och så började vi åka. I bilden satt jag och tänkte på Juan hela tiden.... När jag tittade ut genom fönstret såg jag bara hur vattendropparna rann ner från bilfönstret. När vi var framme gick vi in i resturangen. Jag beställde italiensk risotto eftersom att vi åt på en italiensk resturang. De som ägde resturangen hette Marcus och Cecilia. De var från Sverige men ägde en italiensk resturang?
- Gud vad du liknar din mamma hur mår hon?
Sa Cecilia
Jag tittade ner i marken och upp på Charlie, han kollade in mig i ögonen, sen kollade han ner igen. Jag suckade sen svarade jag.
- Hon mår bra! Det borde du veta.
Efter att vi hade ätit en stund och hade det lite trevligt åkte vi hem. Jag gick upp på mitt rum, och Nikita låg där på min säng. Som om hon väntade på mig. När hon såg mig satte hon sig upp och viftade på svansen. Jag satte mig brevid henne och hon slickade runt i hela mitt ansikte.
Jag gick och borstade tänderna, sen gick jag och bytte om till pyjamas kläder. När jag var klar ropade jag godnatt så att alla skulle höra, och jag fick samma svar tillbaka. Jag lade mig sedan i sängen.
Efter 5 minuter kom Jessi in i mitt rum.
Hon satte sig på min säng och sade:
- Jag kan inte sova...
Hon höll ena sin nalle i handen. Hennes ögon glittrade i mörkret.
- Vill du sova här?
Hon nickade, så jag makade på mig så att hon hade plats. Sen somnade vi.

Lite tråkig sådär på slutet. Vi säger förlåt för en sån dålig uppdatering. Men det var lov liksom, men det blir bättre nu! Vad tror ni händer i nästa episode? Kommentera! :D

episode 17 I just want to say that I love you

Huset var jävligt stort och väldigt fint! Men jag som tyckte att det var fint på utsidan fick en storchock när jag såg hur insidan såg ut. Alla rum jättefina. Dom hade en stor trägård med en pool. Charlie bärde upp mina väskor upp för trappan och jag följde efter honom. Han gick fram till en dörr och sa att det här va mitt rum. Jag öppnade dörren och höll nästan på att svimma.Jag tog handen för munnen och bara tittade på rummet, jag tittade på Charlie.
- Gud, det är är helt sjukt.
Väggarna var lite mörkare än vanlig vit, det var white off. Jag hade en dubbelsäng, lakanet och överkastet var samma mönster som draperierna. Under sängen var det en vit stor fluffig matta. Framför sängen var det en plasma tv och under den var det en kamin. Jag hade en helt egen balkong som hade utsikt över Atlanta beach. Jag vände blicken mot sängen och över den var det en affish med Justin Bieber på.
- Jadu Beleey, jag visste inte om du gillade honom, men om du vill så kan du by..
Jag avbröt honom.
- Ursäkta mig, men de som inte gillar Justin är det fan fel på. Jag älskar honom, tack men kan jag få byta om och packa upp mina saker själv? Vart kan jag duscha?
Jag  gav honom ett falskt leende sen tog jag min väska och tog in den i rummet. Sen satte jag mig på huk framför den och började packa upp mina saker.
- Okej.. Men du har ett eget badrum och en egen walk in closet.
Jag tittade plötsligt upp, och tittade på Charlie, en egen walk in closet och ett eget badrum. Jag öppnade munnen för att prata.
- Oookej.. Bätte kunde det inte bli, men hur har ni pengar till allt det här?
- Jo jag jobbar ju ganska mycket och så.
- Jaja okej, så du har inte tid till att vara med din fru eller?
Charlie spände sina ögonbryn.
- Jo jag har faktiskt en dotter som har rummet brevid dig som jag är med och tar hand om. Jag jobbar bara vissa dagar.
Fan. En syster...Bäst för de att hon inte är i min ålder
- Har jag en låssass syster? Hur gammal är hon?
- Hon är 4.
- Okej, men jag vill packa mina saker nu, kan du gå?
Charlie vände på klacken gick ner för trappan och in i köket, själv stängde jag dörren. Igentligen borde inte jag vara så elak mot honom, men jag får snacka med honom sen. Jag tog alla mina kläder och gick in i min garderob. När jag kom in tappade jag nästan hakan. Den var så stor! I mitten av garderoben var det en rund fötölj. Riktigt mordent. När jag hade vikt och hängt upp mina kläder gick jag in i mitt badrum och tog en dusch. Det var lika fint i badrummet som i garderoben. Jag hade två speglar i badrummet, ena spegeln var som en tv. Så ballt var det, jag kunde duscha samtidigt som jag tittade på tv. På tvn sa de någonting om Justin Bieber så jag stängde av vattnet direkt och tittade på spegeln. '' Justin Bieber is now in Atlanta ''
Jag började hoppa och skrika av lycka. Omg jag kunde inte fatta det. KILLEN ÄR I SAMMA LAND SOM MIG.
När jag var klar tog jag mina saker och jag till mitt rum, jag tog på mig svarta shorts, ett svart linne och en grön stickad kofta. Jag fönade mitt hår och plattade det, sen satte jag upp det i hästsvans. Jag tog på mig mina kross hörlurar och en millitär keps över. När jag var klar med det, smsade jag Juan, '' wish you're her''. Vet inte riktigt varför jag har börjat prata och skriva mer på engelska, har kanske redan börjat bli van på en dag? Jag gick ut en stund på balkongen och bara tittade ut, det var två förtljer, jag satt på ena. Plötsligt var det något som hoppade upp i mitt knä. När jag kollade ner var det en hund som nästan såg ut som en varg, en liten valp. Jag satt ute en stund och bara myste med den, efter det gick jag ner till köket. Där satt alla, Charlie och hans familj.
- Hej jag heter Jessika men du kan kalla mig för Jessi, vem är du?
Hördes en gullig liten röst. Jag tittade bak och då insåg jag att det var den 4 åriga lilla tjejen. Jag tittade på henne en stund innan jag svarade. Gud vad hon är söt, små söta bruna lockar och stora gröna ögon, man kunde se direkt på henne att hon var latina som sin mamma.
- Hej du, jag heter Beleey och jag ska bo här.
Jag skakade hand med den lilla tjejen, hennes hand var som halva min. Sedan gick jag vidare till flickans mamma som var Charlies fru.
- Hej, jag heter Beleey.
- Hejsan,jag heter Daniella.
Jag nickade på huvudet sen vände jag mig om och tittade på Charlie.
- Ehm.. Jag går ut en stund.
- Vart ska du?
- Vet inte, ut antar jag. Jag har aldrig vart här?
Jag vände på klacken, och satte på mig mina flip flops. Jag nappade åt mig en marabou kaka innan jag gick ut.
Atlanta var verkligen vackert. Jag gick runt på gatorna och in i affärer, tillslut blev jag så trött i benen så jag bestämde mig för att gå till stranden som jag hade som utsikt från min balkong. När jag kom fram till stranden tog jag av mig mina flip flops, satte på mig krossen och lyssnade på Justin Bieber, Never say Never. Det var helt tyst på stranden, det enda som man kunde höra var fåglarnas kvitter och havets ljud. När jag hade gått en stund stannade jag vid ett stort träd. Jag satte mig under det, jag drog ner min keps så att jag inte skulle få solen i mitt ansikte, sen började jag knapra på min marabou. Plötsligt såg jag några fötter stå mitt framför mig, jag tittade upp på personen från topp till tå, och när jag såg vem det var kunde jag inte tro mina ögon...

Förlåt för att vi inte har bloggat så mycket, men vafan, det har ju vart lov. men vi lovar att det ska bli mer. Btw, vem tror ni står där?... KOMMENTERA :D

Episode 16 I just want to say that I love you

Vi satte på filmen "A walk to remember" och så klart så började jag gråta igen,tjejen i filmen hade ju cancer. Men den tjej träffade ju sin livstora kärlek och hon dog lyckigt. Men gjorde mamma det? Jag hann inte äns säga förväl innan hon dog. Steffi kom och tröstade mig och efter ett tag somnade jag.

Jag vaknade av att det lät mycket i köket. Jag reste mig själv up ur min säng. Undra hur jag kom hit? Jag somnade ju på soffan igår kväll,och Steffi är verkligen för svag för att bära mig.

Jag gnuggade ögonen och började gå mot köket. Jag fick ett stort leende på läpparna när jag såg vem det var.Juan gav mig ett stort leende tillbaks och jag sprang emot honom och hoppade upp i hans famn. Jag kramade om honom hårt. Jag släppte taget och kollade in i hans gröna ögon, sen gav jag honom en lång kyss. Jag kände lukten av ny grädade pannkakor. Vi gick och satte oss vid köks bordet där pannkakorna låg, där vi alltid brukar sitta. Juan brättade att Steffi hade ringt honom efter att jag somnat och brättat om mamma och om att jag skulle flytta.


Vi satt och prata om vad som skulle hända me oss och vårt förhållande.
Vi bestämde att vi inte skulle gör slut utan att stanna tillsammans och att jag skulle komma och besöka honom i Sverige så mycket som jag kunde. Vi bestämde oss för att åka till Djurgården och ta en promenad. Det var soligt ute och ganska varmt.Vi gick och köpte vi varisin glass och satte oss på en bänk. Juan la sin arm om mig och jag la mitt huvud mot hans axel.

- Jag kommer sakna dig. Sa jag.
- Kommer sakna dig med Beleey.

Efter ett tag var vi tvungna att börja gå hem, så att jag skulle hinna med flyget till Atlanta.
När vi kom hem så var Steffi där, för att säga hejdå. Och tillslut började jag gråta. Jag och Steffi stod och kramades en lång stund, och vi båda grätt. Efter att ha stått och kramats i ungefär 10 minuter, så var jag tvungen att åka. Jag kramade om Steffi en sista gång,sa Steffi med en ledsen min.

- Du måste sms så fort du kommer fram till Atlanta.

Jag nickade och sa hejdå. Jag satte mig i Juans bil och vinkade till Steffi. Jag tittade ut genom bilrutan och ut på stan jag älskade så mycket. Jag kände hur tårarna rann ner. Jag kände hur Juan tog tag i min hand, och jag gav honom ett litet leende. Vi satt tysta resten av vägen. När vi gick ut ur bilen så tog Juan mina väskor. Vi gick in i flygplatsen och när vi kom till säkerhets kontrollen så vände jag mig om och tittade på Juan. Sen kramades vi och kysstes en lång stund. Tårarna bara rann och rann. Juan tog tag i mitt ansikte och tårkade bort mina tårar med sin tumme

- Jag vill inte åka Juan,sa jag och kollade ner på marken.
- Jag vet Beleey men du måste.

Juan lyffte up min haka,så att jag kollade rakt in i hans gröna,fina ögon som jag älskade. Jag suckade lågt och la mina händer runt hans nacke och drog mig mot hans läppar. Vår sista kyss. Eller iallafall på ett bra tag. 
Sen tog jag ett djupt andetag och vände mig om och gick igenom säkerhets kontrollen. När jag hade gått igenom,vände jag mig om och gav Juan en slängkyss. Sen vände jag mig om ch började gå mot min gate. 

Jag satte mig på en bänk nära min gate och efter ett par minuter så hörde jag hur dom ropade i högtalarna.
''Flight 55 from Stockholm,Sweden to Usa, Atlanta boarding now at gate 21. ''

Jag satte mig på min plats i flygplannet och kände mig riktigt ensam. Jag hade bara rest två gånger i hela mitt liv,första gången satt jag bredvid min mamma och andra gången satt jag ensam med en massa tårara som aldrig ville försvinna.

Resan var lång och jobbig. klockan var 2 på dagen,alltså 2 pm i USA's tid. Jag gick och hämtade mina väskor och sedan gav jag mig ut ur flygplatsen. Jag kollade runt utanför och kände mig vilse,jag kände mig inte hemma.
Jag fortsatte att kolla runt och sen såg jag en stor lapp med namnet Beleey på. Jag gick fram till personen och kollade på honom. Han liknade mig,vi var nästan kopior bara att jag hade lite fylligare kinder och min ögon färg var annorlunda. Min ögonfärg var exakt som mammas. Sen så var jag ju också en tjej. Han kollade på mig och streckte sedan ut sin hand.

-Charlie heter jag,sa han osäkert. -Jag är din pappa.
-Aha okej,och jag heter Beleey,sa jag och skadade hans hand. -Men det visste du väll säkert redan.
-eeh men jo det gjorde jag,Charlie försökte trännga fram ett leende men jag märkte på honom att han var nervös.
-Ska vi gå eller? Jag är ganska trött och vill sova.
-ja men såklart vi ska,haha ja du får sova i ditt rum som min fru har designat. Hoppas att du gillar det!

Fru? Har gubben en fru? Att efter alla de här åren så skaffar han en fru istället för att försöka vara en pappa åt sin egna dotter. Men jag bryr mig inte! Charlie kanske är min "pappa" i andras ögon men inte i mina!

Resan från flygplaten hem till Charlie tog ungefär en halv timme,och jag var så nära på att somna i bilen. Charlie hade en bmw som var svart. Man kunde fälla upp taket på bilen,den såg ut ungefär som min drömbil.
Jag klev ut ur och kollade runt,Charlie tog ut mina väskor från bagaget och gick fram mot mig.

-Det där är ditt nya hus,sa han och pekade på huset mittimor oss.

Huset var jävligt stort och väldigt fint! Men jag som tyckte att det var fint på utsidan fick en storchock när jag såg hur insidan såg ut. Alla rum jättefina. Dom hade en stor trägård med en pool. Charlie bärde upp mina väskor upp för trappan och jag följde efter honom. Han gick fram till en dörr och sa att det här va mitt rum. Jag öppnade dörren och höll nästan på att svimma.

Haha vad tror ni händer nu? :) Här får ni ett långt kapitel! Hoppas att ni gillar det!
KOMMENTERA!

Episode 15 I just want to say that I love you

Dom ropade i högtalarna "-flight from Paris,France to Stockholm,Sweden bored now at gate 56". Jag tog up min handväska och började gå mot gaten. När jag var inne i flygplanet så gick jag och satte mig på min plats,stolen bredvid var ledig hela resan,för där skulle igentligen mamma sitta. Men det gjorde hon inte. Det gjorde så ont,hon lovade ju. Hon lovade att aldrig lämna mig,hon lovade och hon ljög. Min mamma. Jag hade bilden på mig och henne i min hand och jag kollade på den,jag kollade på den och grätt. Jag grät tysta tårar för mig själv,ingen märkte att jag grät och det var jag glad för,för jag hade ingen lust att prata med någon om vad som hade hänt. Jag ville inte äns prata om det.

Mamma hur kunde du? Du lovade att aldrig lämna mig,du svek mig och du bröt ditt löfte. Men jag älskar dig fortfarande,du e min mamma och bara min. Min döda mamma.Flygplatsen i Stockholm, Arlanda:

När vi hade landat, och jag hade tagit alla bagage från rullbandet tog jag taxin hem. Jag smsade Steffi, och hon sprang hem till mig. ''PLING PLONG''
Jag öppnade dörren och Steffi hoppade på mig.

- Men gumman då!
Vi stog i hallen och bara kramades. Jag hade verkligen saknat henne! Vi slutades kramas och kollade på varandra istället.
-Hur har du haft det? Steffi kollade på mig med ett stort leende på läpparna. -vart är din mamma?

Jag kollade tillbaks och försökte få fram ett leende,men det gick inte så bra,istället kände jag hur tårarna började rinna ner för mina kinder.

-Beleey vad har hänt? sa Steffi med en orolig röst.
-mamma,mumlade jag. Tårarna blev bara mer och mer,Steffi drog mig emot henne och kramade om mig.

Vi stod och kramades till jag hade lungnat ner mig lite. Sen gick vi in i köket och jag satte mig vid bordet,Steffi satte på vattenkokaren för att göra lite te. Hon satte sig bredvid mig och kollade på mig,som om att hon ville ha en förklaring.

-Beleey,jag vet att det är jobbigt för dig. Men snälla kan du berätta vad som har hänt?

Jag tog ett djupt andetag och började,jag berättade allt för henne. Det slutade med att vi båda satt och grät tillsammans.

-Ska du verkligen flytta? Kan du inte bara stanna med mig?

Jag hade aldrig sett Steffi gråta förrut,hon som alltid var så stark satt och grät som en liten barnunge just nu.

-Ja...aa vill verkligen stanna men jag får inte!

Båda grät,som aldrig förr. Tänk,tänk om jag aldrig får träffa henne igen. Vad ska jag ta mig till? Efter ett tag bestämde vi oss för att gå upp och göra nått. Imorgon åker jag och jag vill verkligen inte spendera min sista dag med min bästis gråtandes. Båda gick till badrummet för att tvätta ansiktet. Sen gick vi in i mitt rum och började packa allt jag skulle ha med mig till USA. Ett par timmar senare var vi klara och vi bestämde oss för att sätta på en film att kolla på.

Vi satte på filmen "A walk to remember" och så klart så började jag gråta igen,tjejen i filmen hade ju cancer. Men den tjej träffade ju sin livstora kärlek och hon dog lyckigt. Men gjorde mamma det? Jag hann inte äns säga förväl innan hon dog. Steffi kom och tröstade mig och efter ett tag somnade jag.

Jag vaknade av att det lät mycket i köket. Jag reste mig själv up ur min säng. Undra hur jag kom hit? Jag somnade ju på soffan igår kväll,och Steffi är verkligen för svag för att bära mig.

Jag gnuggade ögonen och började gå mot köket. Jag fick ett stort leende på läpparna när jag såg vem det var.

FÖRLÅT för den dåliga uppdateringen,men det är ju påsklov! haha ganska kort del men det kommer upp en till snart!
KOMMENTERA!

FÖRLÅT

omg, förlåt för sämsta uppdateringen! förlåt för det! de ska bli bättre priiim!Episode 14 I just want to say that I love you

Men jag måste vara stark, jag ska visa mamma vem hon har till dotter.Eller, hade.
Efter det gick jag ända till hotellet. Det var en lång väg, och det tog ett tag innan jag kom fram. När jag var i hotellet kollade en massa folk på mig, som om de aldrig hade sett ett barn, eller som om de visste vad som hade hänt. Jag åkte upp till rummet, jag tvättade av mig sminket, sen somnade jag med mammas favorit tröja i min famn.
Nästa dag vaknade jag av att någon bankade på dörrkläppen och plingade. Jag tittade i kikhålet, och där stog en kvinna med vit rock, en kvinna från sjukhuset.
- Helvete, inte de igen...
viskade jag för mig själv. Jag stog vid dörren i någon minut innan jag bestämde mig för att öppna.
- Beleey.. Asså
- Men shit, jag vet att min mamma är borta..Ni behöver inte säga mer vafan vill ni mig!?
- Nej, det är inte det.. Du ska flytta till Atlanta, till din pappa.


- Ursäkta mig? Min pappa? I Atlanta?
- Ja,eftersom din mamma.....
Hon pausade precis innan hon skulle säga det,precis innan hon skulle säga att min mamma var död.
Jag kände en tår rinna ner från min kind och torkade snabbt bort den. Kvinnan kollade lite osäkert på mig innan hon började fortsätta.
- Ja eftersom din mamma,duvet.
Man märkte på henne att hon inte kunde komma på något att säga.
- Kan du bara komma till poängen?
- Ja,emm du måste flytta till till pappa eftersom att han är den ända som kan ta hand om dig...
- Men varför kan jag inte stanna i Sverige? Måste jag verkligen åka till USA?
- Ja tyvärr,men enligt lagen så är det honom vi måste skicka dig till om något händer med den som tar hand om dig, förstår du nu varför vi måste skicka dig till honom?
- Nej,det gör jag fortfarande inte! Jag menar... Han ville ju inte ha mig när jag var fem,för annars skulle han aldrig ha lämnat mig och mamma. Så varför ska jag tro på att han vill ha mig nu?
Tårarana bara rann och rann,varför måste det här just hända mig? Jag orkade verkligen inte med tanten från sjukhuset,varför kunde hon bara inte gå? Varför kunde hon bara inte lämna mig ensam här?
- Beleey,jag vet att det här är jobbigt. Jag vet hur det känns men du ko..
- Du vet inte ett skit om hur jag känner mig! Du vet inte vad jag har gått igenom med min mamma och nu,nu är hon borta och du vet fan inte hur jag känner mig! Skrek jag åt kvinnan.
- Men ta det lungt,du måste packa dina saker. Du åker hem till Sverige nu på morgonen,när du kommer fram till Sverige måste du hem och packa alla dina saker som du ska ta med dig. Sen om två dagar så åker du till USA,din pappa kommer att möta dig på flygplatsen,och glöm inte,ditt flyg åker om 4 timmar.
Jag visste inte vad jag skulle göra,så jag stängde dörren och sprang in i mitt rum. Jag kastade mig på sängen och släppte ut allt. Tårarna började rinna och jag kunde inte sluta gråta. Min mammas likvita ansikte var det ända som fanns i mitt huvud,min fina mamma. Min fina döda mamma. Jag låg och grätt i runt en halv timme,klockan var 4 på morgonen och flygplanet skulle åka runt halv 8 på morgonen. Jag gick fram till garderoben,tog fram min reseväska och började packa. Jag packade allt jag hade köpt och allt jag hade tagit med mig. Sedan gick jag in i mammas rum,jag visste inte vad jag skulle göra. Skulle jag lämna hennes saker här och låta personalen kasta dom senare? Jag gick in till hallen,för att hämta väskan som mamma hade lagt våra pass i. Strax bredvid dörren låg det ett brev med mitt namn på. Jag öppnade brevet och tog upp lappen som låg innuti brevet.

På lappen stod det att jag inte skulle bry mig om mammas saker,men om jag vill ta med mig något som bettyde mycket för mig så kunde jag göra det. Men det ville jag inte,allt som jag såg som tillhörde henne fick mig att må dåligt. Att må illa och mina tårar började bara rinna. Men jag torkade bort dom och gick in i badrummet.

Jag såg helt förstörd ut,och det var jag. Jag tvättade ansiktet och satte upp mitt hår i en hästsvans. Jag gick in till mitt sovrum och bytte om till en svart mjukis dress. Sen satte jag på mig mina raybans och en keps. Jag bärde ut min väska från sovrummet och la den i hallen. Jag tog fram väskan med passen i och i väskan låg en bild på mig och mamma på min födelsedag,min 14 års dag. Exakt två år sen.
Jag tog hissen ner till receptionen och chekade ut. Sen tog jag en taxi till flyplatsen. När jag hade gått igenom säkerhets vakterna och allt annat,så gick jag till gaten och satte mig på en av dom gråa stolarna. Jag tog fram mina hörlurar och satte på min mobil som jag inte hade rört på ungefär två dagar. Inga sms eller samtal från Juan. Men jag brydde mig inte,om han ville va så,så fick han va de.

Dom ropade i högtalarna "-flight from Paris,France to Stockholm,Sweden bored now at gate 56". Jag tog up min handväska och började gå mot gaten. När jag var inne i flygplanet så gick jag och satte mig på min plats,stolen bredvid var ledig hela resan,för där skulle igentligen mamma sitta. Men det gjorde hon inte. Det gjorde så ont,hon lovade ju. Hon lovade att aldrig lämna mig,hon lovade och hon ljög. Min mamma. Jag hade bilden på mig och henne i min hand och jag kollade på den,jag kollade på den och grät. Jag grätt tysta tårar för mig själv,ingen märkte att jag grät och det var jag glad för,för jag hade ingen lust att prata med någon om vad som hade hänt. Jag ville inte äns prata om det.

Mamma hur kunde du? Du lovade att aldrig lämna mig,du svek mig och du bröt ditt löfte. Men jag älskar dig fortfarande,du e min mamma och bara min. Min döda mamma.

KOMMENTERA!

Episode 13 I just want to say that I love you

- Asso mamma, jag kan inte äta massa godsaker hela tiden jag måste tänka på min form.
- Haha Beleey, vi är bara i Paris en gång och det är sista kvällen och jag vet att du vill ha Beleey så ta nu och beställ vad du vill ha till dessert.
Mamma hade rätt,jag var verkligen sugen på chokladtårta så jag gav upp och beställde. När vi ätit klart kändes det som om att jag skulle spricka, så mamma beställde in notan och när servitören kom fram med notan sträckte mamma sig efter sin väska,för att ta fram sin plånbok så att hon kunde betala,jag såg hur hon drog efter andan och föll ner från stolen.
- MAMMA!

Allt blev tyst. Ambulansen var här, de lyfte upp mamma i bilen, jag gick in efter. Jag tog tag i mammas hand, lyfte den mot min mun och pussade den lätt. Hennes hand var kall, och hennes ansikte var helt blekt. När vi var framme vid sjukhuset fick inte jag följa med in till rummet där de skulle operera mamma. Jag fick sitta i väntrummet. Det var helt tyst, jag lade mig i en soffa och grät tills jag inte hade några tårar kvar, varför kunde inte Steffi eller Juan vara här nu? Jag satt uppe en stund och tittade upp i taket, jag hade tagit en filt som jag hade lindat in mig i. Sen somnade jag.Jag vaknade nästa dag av att en kvinna med vit rock och svarta skor väckte mig. Hon satte sig på en soffa mittemot mig.
- Lilla gumman... Din mamma... Det är så att, din mamma kommer inte orka mer...Det har spridit sig i hela kroppen, det är inget vi kan göra åt saken...
Hon tittade på mig som om allt var helt okej, som om allt skulle lösa sig nu om mamma skulle försvinna, men nej!
Jag kastade av mig filten och reste mig snabbt upp ur soffan. Jag spottade på golvet sen kollade jag på henne, den fula tanten i den vita rocken som "inte kunde göra något åt saken".
- DIN JÄVLA KÄRRING! NÅGOT BORDE DE---E-ET FIIINNAS ATT GÖÖÖ-RA ÅT SAKEN!?
Jag kunde inte ens prata, jag märkte inte att jag grät förän att jag kände att hela min hals var helt blöt.
Jag spottade ennu en gång på golvet, sparkade på tantens soffa sen sprang jag in i toaletten och låste in mig själv. Jag satt där en stund innan jag kom på, mamma.
Jag sparkade upp dörren och sprang in till rum 203. Där låg hon, inget hår på huvudet, min mamma.
Jag satte mig på sängkanten av mammas säng. Hon öppnade ögonen, de var halvt öppna.
- Beleey?
Jag nickade sen kastade jag mig i mammas famn.
- Du måste orka mamma! Snälla...
Mamma skakade på huvudet, hennes ögon var fyllda med tårar.
- Gumman, jag har försökt! Men det går inte mer. Nu måste DU vara stark, nu måste du visa vad du går för! Du måste visa att du är starkare än mig. Jag älskar dig, och har inte älskat någon annan mer än vad jag älskar dig!
- Mamma! Det fungerar inte utan dig! Snälla mamma snälla!
Mamma försökte resa sig upp, men hon kunde inte. Jag lade mig brevid mamma i hennes säng.
- Jag älskar dig min ängel, jag älskar dig.
Sen blev allt tyst, innan jag hörde att det pep till någonstans. In i rummet kom det massa tanter och gubbar i vita rockar. En man sa åt mig att gå ut ur rummet.
- Du måste ut nu.
- Får jag bara säga att jag älskar min mamma innan det är försent!
- Det är redan försent.
När han sa det hade jag lust att slå till honom, men så blev det inte. Jag puttade honom till sidan, jag sprang till min väska och tog på mig några shorts som jag hade glömt i väskan sen förra sommaren, jag tog på mig mina skor och min jacka, och sprang ut ur sjukhuset. Där satt jag vid en trappa i torget i Paris. Helt plötsligt blev jag sugen på något som jag aldrig i mitt liv hade tänkt att göra. Jag gick till en kiosk och köpte ett paket ciggaretter, igentligen borde inte kioskmannen låta mig köpa, men jag antar att han bara var ute efter stålar. Jag satte på på en trottoar där det inte åkte några bilar. Jag tog upp paketet, tog fram en tändare och tände ciggaretten. Jag tog några blåss sen släkte jag ciggen. Jag hade väldigt ont i halsen, och jag kunde inte fatta att jag, den lilla ballerinan rökte. Det kändes helt sjukt, men allt kändes som om det var helt över för mig i mitt liv. Utan mamma är jag inget.
Men jag måste vara stark, jag ska visa mamma vem hon har till dotter.Eller, hade.
Efter det gick jag ända till hotellet. Det var en lång väg, och det tog ett tag innan jag kom fram. När jag var i hotellet kollade en massa folk på mig, som om de aldrig hade sett ett barn, eller som om de visste vad som hade hänt. Jag åkte upp till rummet, jag tvättade av mig sminket, sen somnade jag med mammas favorit tröja i min famn.
Nästa dag vaknade jag av att någon bankade på dörrkläppen och plingade. Jag tittade i kikhålet, och där stog en kvinna med vit rock, en kvinna från sjukhuset.
- Helvete, inte de igen...
viskade jag för mig själv. Jag stog vid dörren i någon minut innan jag bestämde mig för att öppna.
- Beleey.. Asså
- Men shit, jag vet att min mamma är borta..Ni behöver inte säga mer vafan vill ni mig!?
- Nej, det är inte det.. Du ska flytta till Atlanta, till din pappa.

Episode 12 I just want to say that I love you

Jag gick fram till min reseväska och började rota bland alla kläder som jag hade. Jag satte på mig ett tighit linne som var ganska lång,jag drog ner det och gjorde så att det såg ut som en tight svart klänning,sedan satte jag på mig en jeansväst och ett par korta svarta converse. Eftersom att det hade varit så mycket sol här så hade jag och mamma hade suttit ute på balkongen och solat. Så nu såg jag ungefär ut som en pepparkaka. Jag matshade till en svart läderväska som jag hade köpt här i Paris och en massa fina ringar...När vi kom ner till receptinonen hade mamma beställt en limousine som vi skulle åka med till spaet.
- mamma är du helt galen? Det är typ 19+ grader ute och du har på dig en tjocktröja?
- Men älskling jag fyser.
- Jaha okej
chauffören kom ut och öppnade dörren till oss och vi klev in. Vi åkte mot spaet. När vi kom fram och klev ur limosinen och gick in i en stor byggnad. Vi receptionen så stog det en tjej i 20 års åldern. Mamma hade redan bokat tid så vi kom in direkt. Vi kom in i ett omklädnings rum och byttom. Sen gick vi in i ett rum och fick massage. Det var verkligen skönt att få slappna av lite.
Vi fick våra naglar fixade och våra tånaglar. När vi fick fotmassage så kom personalen in och sjöng ''Happy birthday to you'' och gav mig en liten muffins med glasyr och ett ljus i mitten.
Jag blåste ut ljuset, och kom på först efter att jag glömde att önska mig nått. När jag ätit upp minn muffins, så gick vi vidare. Jag märkte hur jobbigt det var för mamma att gå upp för alla trappor, man såg att hon verkligen ansträngde sig.
- Mamma, går det bra? sa jag
- Men Beleey såklart det gör, sa mamma och gjorde en grimas
När vi var klara på spaet så kom limosinen och körde tillbaka oss till hotellet.
- Mamma, jag går och tar en dusch.
- Okej gumman, men jag har recerverat ett bord på en väldigt fin resturang ikväll klockan åtta, så ta på dig något extra fint.
- Okej.
Jag gav mamma en puss på kinden och gick in i badrummet.
Jag tvättade håret och använde inpackning. Sen fönade jag håret och plattade det. Jag tog på mig en vit spetsklänning och ett par svarta klackskor. När jag kom ut ur mitt sovrum så såg att mamma hade på sig klackskorna som hon hade köpt och sagt att hon skulle ha på sig vid ett speciellt tillfälle till det hade hon en svart klänning och sin peruk. Vi åkte ner med hissen och tog limosinen igen till resturangen. Man märkte verkligen att den var dyr. Vi satte oss ner vid ett bord. Jag såg hur jobbigt det var för mamma att sätta sig ner.Men hon ville inte visa hur ont det faktiskt gjorde.
När mamma satt ner så kom en servitör fram till vårt bord och frågade vad vi ville beställa. Jag beställde fläskfile med potatis och mamma beställde någon slags fisk. Vi satt och pratade om allt möjligt. När vi skulle beställa dessert så kollade jag på mamma och sa:
- Asso mamma, jag kan inte äta massa godsaker hela tiden jag måste tänka på min form.
- Haha Beleey, vi är bara i Paris en gång och det är sista kvällen och jag vet att du vill ha Beleey så ta nu och beställ vad du vill ha till dessert.
Mamma hade rätt,jag var verkligen sugen på chokladtårta så jag gav upp och beställde. När vi ätit klart kändes det som om att jag skulle spricka, så mamma beställde in notan och när servitören kom fram med notan sträckte mamma sig efter sin väska,för att ta fram sin plånbok så att hon kunde betala,jag såg hur hon drog efter andan och föll ner från stolen.
- MAMMA!

Förlåt för kort kapitel men hinner inte skriva mer.

Episode 11 I just want to say that I love you

Jag kan inte fatta det, jag träffade nyss Scooter Braun! Varför var jag så dum, jag borde ha tagit en bild med honom. Jag borde ha bett om en jävla autograf! Men nejnej!
När jag kom in i vårt hotellrum så låg mamma i soffan och tittade på tv.
- Så hur gick det gumman?
- Det var slutsålt.
- Vad synd Beleey
- Jaa, men mamma jag träffade Scooter Braun!
- Vem?
- Scooter Braun, justins Biebers agent.-Jaha han. Svarade mamma med en liten osäker röst. Vad sa han?
-Han sa inte så mycket faktiskt,han frågade mig varför jag va så ledsen,och jag svarade att biljetterna var slutsålda. Sen så sa han att om han hade en biljett till så skulle han ge mig den,fast det hade han inte.
-Aha okej. Beleey...
-Ja mamma
-Jag lovar dig att om han någon gång kommer till Sverige så ska jag köpa en biljett till dig,så att du kan gå på hans konsert.
-Haha naawww mamma,vad gullig du är! Tack! Ja jag med ett stort leende på läpparna.

Jag gick in på mitt rum och la mig i sängen,efter ett tag så somnade jag.
Mamma väckte mig runt 9 tiden på kvällen och frågade om jag var hungrig,och det var jag. Jag och mamma orkade inte gå och äta på någon fn resturang så det fick bli mcdonald's istället. Jag satte på mig något snabbt,det fick bli ett par gamla jeans-shorts,en stor t-shirt och en kofta som jag skulle ha i handen om jag började frysa. Och ja,jag vet att jag är i Paris,och att jag ska njuta av att göra saker som att gå och äta på dyra resturanger och shoppa och andra saker. Men inte ikväll,ikväll hade jag inte lust till att göra något. Mamma bad mig att gå ner och vänta på henne vid lobbyn,hon sa att hon snart skulle gå ner. Men först så behövde hon fixa en sak.
Det tog inte så lång tid innan mamma kom ner i lobbyn,och när hon kom ut ur hissen så såg jag att hon hade på sig en peruk,peruken var brun och hade ganska lagomt lång hår. Hon såg hur fin som helst ut!

-såå vad tycks?
-åhh mamma du ser jättevacker ut! Är det riktigt hår? Eller plast?
-Riktigt,sa mamma och skrattade.
-Haha okej,men du ser jättesnygg ut iallafall.

Mamma log till svar,hon såg ut att må jättebra. Vi tog en taxi till mcdonald's för mammas skull,hon ska inte behöva anstränga sig så mycket med att gå och så. Hon måste ta det lungt!
Dagarna i Paris bara rullade på,jag och mamma hade så kul tillsammans. Jag har hunnit med att shoppa en hel del massa saker som,kläder,skor,smink och en massa dyra krämer och schampon som behövs för att stanna fräsh. Vi har också hunnit med att åka, besöka moulin rouge och massa andra ställen,som jag inte kommer ihåg namnen på. Idag var det sista dagen och idag var det ochså min födelsedag. Jag satt på balkongen och kollade ut på den vacka staden som jag snart skulle lämna. Men förhoppningsvis så kommer jag tillbaka hit nån gång.
Juan hade inte ringt än enda gång och det var lite konstigt,han har inte smsat häller och det är gratis för honom att göra det. Har det hänt något eller?
Jag och mamma hade bestämt att spendera dagen på ett lyxit spa,det känns som om att mamma får mer och mer pengar för varje minut. Men när jag frågar så säger hon att hon har sparat jättelänge så att vi kan komma hit och göra roliga saker,ändå om dom kostar mycket. Spa:et var 5 stjärnit och om man tittar utifrån så ser det jättelyxit ut! Undrar hur det ser ut innuti.

-Beleey,jag har beställt rum servis och dom kommer up med frukost om ett littet tag. byt om så länge.
-aa okej

Jag gick fram till min reseväska och började rota bland alla kläder som jag hade. Jag satte på mig ett tighit linne som var ganska lång,jag drog ner det och gjorde så att det såg ut som en tight svart klänning,sedan satte jag på mig en jeansväst och ett par korta svarta converse. Eftersom att det hade varit så mycket sol här så hade jag och mamma hade suttit ute på balkongen och solat. Så nu såg jag ungefär ut som en pepparkaka. Jag matshade till en svart läderväska som jag hade köpt här i Paris och en massa fina ringar...


Jag vet,jag vet... De e lite tråkigt just nu e novellen... Men snart så,då kommer det hända en massa spännande saker!
KOMMENTERA!

Episode 10 I just want to say that I love you

Det här kan inte vara sant,jag drömmer. Mamma hade sattit upp ett bord med ljus och blommor,som i en dröm. Åh min mamma är bäst! Den finaste mamman i hela världen. Vad skulle världen vara utan henne? Bara tanken fick mig att rysa,men hon har lovat,hon har lovat att aldrig lämna mig. Jag älskar henne med hela mitt liv! Min mamma...Maten som vi åt var sjukt god. Och när servitöserna kom fram med efterrätt så kändes det som om att jag skulle explodera,men ändå så kunde jag inte låta efterrätten sitta kvar där vid bordet utan att äta en liten bit av den.
Vi satt kvar vid bordet i flera timmar och bara pratade. Men runt 11 på kvällen så bestämde vi oss för att åka tillbaka till hotellet. När vi var framme på hotellet så bytte jag om från klänning till ett par shorts och ett gammalt linne,jag tvättade av mig sminket och gick gör att lägga mig. Medans jag låg i sängen så kom jag på att jag inte hade rört min mobil ända sen flygplatsen i Sverige. Jag sprang fram till min handväska som låg på golvet,bredvid skrivbordet. Mobilen låg i ett fack inne i väskan,jag tog upp den,satte på den och knappade in pin koden. Efter ett tag så kom det upp att jag hade fått fyra missade samtal och ett sms. Alla fyra samtal var från Steffi och det var smset med. Inga samtal eller sms från Juan,konstigt? Han kanske ringer senare,men just nu var jag för trött för att bry mig.
Jag vaknade nästa morgon av solljuset som sken in genom mitt fönster. Jag låg kvar i några minuter,sen gick jag till Frukosten, som var på våning tre.Jag ville inte väcka mamma, inte sen det som hände sisst jag ville väcka henne.Till frukost fick det bli donut med rosa glasyr, jag kunde inte låta bli att ta några vindruvor och en ost till. När jag var klar gick jag ner till receptionen och frågade var man kunde låna en dator.
dans la salle informatique, svarade receptionisten.
- ursäkta? Jag förstår inte franska.
En söt kille som stog bredvid receptionisten sa:
- Han menar datarummet.
- Aha, okej, tack för hjälpen.
Jag log till killen och han blinkade tillbaka.
Jag gick till datarummet och satte mig framför en data och loggade in på facebook och såg att Juan var inloggad. Jag skulle precis skriva hej, när jag såg att han hade loggat ut. Jag suckade tyst för mig själv. Sedan gick jag in på olika Justin Bieber bloggar, brukar känna mig som en stalker när jag gick in på alla jb bloggar som jag visste namnen på. sen läste jag rubriken som gjorde min dag.
''Justin bieber i eiffeltornet''
Jag gick längre ner på sidan och läste sedan att han hade en konsert nu i kväll här i Paris! Jag kryssade ner sidan. stängde av datorn och sprang upp till hotell rummet. När jag öppnar dörren ser jag mamma sitta ute på balkongen och dricka te.
- Mamma! Gissa vad!?
- Haha vad Beleey?
- Justin Bieber ska ha konsert här i Paris ikväll?
- Nämen gud vad kul.
- Snälla mamma kan vi gå?
- Ja, såklart, men jag tror inte att jag följer med.
- Okej mamma, men jag måste gå och köpa biljetter innan det blir slutsålt.
- Jaha okej, sa mamma och bad mig hämta hennes väska.
Hon tog upp sin plånbok, jag såg att hon hade överdrivet mycket cash. Hon tog upp nåra sedlar och gav dom till mig.
- Tack mamma!
Jag slängde på mig min lila Justin Bieber kofta.Sen sprang jag iväg till där som solde biljetterna. Det var världens längsta kö. Men det struntade jag i. När jag äntligen kom fram så sa hon som satt och sålde biljetterna, att det var slutsålt.
Det kunde inte vara sant, jag som hade varit så glad. Jag började gå tillbaka mot hotellet och hade blicken neråt. Plötsligt kände jag att jag krockade in i någon. Jag tittade upp och spärrade upp ögonen. Det var Scooter Braun. Jag blev så glad, jag ville bara skrika av lycka men jag höll mig.
- Oj, förlåt mig.
- Emh det gör inget, sa jag.
- Varför ser du så ledsen ut?
- Jag skulle köpa biljetter till Justins konsert men det var slutsålt.
- Om jag hade biljetter så skulle jag ge dig men jag gav just dom sista biljetterna till tjejerna där borta, sa han och pekade på ett gäng tjejer som stog och hoppade runt och skrek.
- Det gör inget.
- Vänta känner jag ingen dig? Du ser bekant ut, du liknar någon som jag känner!
- Eeh, nej jag tror inte det.
- Jaha, jag såg väl bara fel då.
- Okej
- Men du jag måste gå nu, hejdå
- Okej, hejdå
Jag kan inte fatta det, jag träffade nyss Scooter Braun! Varför var jag så dum, jag borde ha tagit en bild med honom. Jag borde ha bett om en jävla autograf! Men nejnej!
När jag kom in i vårt hotellrum så låg mamma i soffan och tittade på tv.
- Så hur gick det gumman?
- Det var slutsålt.
- Vad synd Beleey
- Jaa, men mamma jag träffade Scooter Braun!
- Vem?
- Scooter Braun, justins Biebers agent.

Hoppas ni tyckte den blev bra! Snart händer det mer grejer!


Episode 9 I just want to say that I love you

Mamma kollade bara på mig och nickade, sen gav hon mig en stor kram.
När vi hade checkat in på hotellet tog vi hissen upp till hotellrummet. När vi öppnade dörren kunde jag inte tro mina ögon, helt sjukt. Rummet var så fint! Jag sprang direkt till fönstret för att se utsikten, det var mot eiffeltornet
- Mamma hur hade du...
Jag hann inte avsluta min mening innan mamma bytte samtals ämne, jag ville fråga henne hur hon hade råd med allt det här, men mamma avbröt mig.
- Så Beleey, Byt om nu, vi ska ut och käka, ta på dig en fin klänning, jag har en överaskring åt dig!

Jag struntade i att fråga om hur hon hade råd med allt det här. Istället sprang jag till våra resväskor. Jag kastade ut alla kläder som jag hade tagit med mig. Jag kunde inte hitta något att ha på mig.
-haha men älskade vän ta det lungt,vi kommer att vara här hela veckan,sa mamma och skrattade lågt åt sitt egna skämt.
-men ärligt mamma,jag har inget att ha på mig! Jag tog inte med mig några klänningar. Jag trodde inte att det skulle vara så varmt här!
-haha men här,sa mamma och gav mig lite pengar. Gå och köp en klänning och kom sen tillbaks till hotellet,så går vi ut.
-tack,tack,tack mamma! Älskar dig! Men jag vill inte lämna dig här på hotellet ensam.
-älskling,gå ut nu och bry dig inte om mig. Jag klarar mig.
-okej mami,hejdå
-hejdå gumman,ha det så kul.

Jag kände mig så fri,som att jag var med i en dröm. Allt var så osannolikt! Jag sprang runt på gatorna och in i olika affärer. Jag hade promenerat runt i ungefär 40 minuter när jag såg affären forever 21. Hade hört talats om den innan,Steffi hade en gång köpt en skit snygg tröja,om jag hittar den,då ska jag gå och köpa den.
Jag sprang in i affären och det första jag såg var en helsvart klänning,jag blev kär. Jag sprang in i omklädnings rummet med klänningen i storleken xs. Jag prövade den och den satt perfekt. Jag gick till kasan och betalade för klänningen,sedan började jag gå tillbaks till hotellet. På vägen till hotellet så stannade jag och köpte lite glass,sedan satte jag mig vid en bänk som låg nära en liten flod,tvärs över effeltornet,och bara njöt. Men efter ett tag böjade det bli ganska tråkigt. Så jag började röra mig mot hotellet.
Mamma satt på balkongen och läste en bok när jag kom in i hotellet,jag gick fram till henne och gav henne en kram och sedan en puss på kinden. Mamma log,stort.
Jag sprang in i duschen,rakade mina ben o tvättade håret. När jag var klar så gick jag ut ur badrummet och in i mitt vackra sovrum. Gud vad vackert det var! Jag önskar att jag bodde här. Jag fönade mitt hår,sen började jag platta det. När jag var klar sminkade jag mig själv lite lätt,puder och maskara. Jag satte på mig mina convers som
passade perfekt till klänningen,och gick sedan ut till mamma som fortfarande satt på balkongen och läste.

-wow... Du e så vacker älskling.
-ha ha visst... Men mamma kom igen,jag vill veta vad min överaskning är för nått.
-ja,ja jag kommer. Ska bara sätta på mig min nya kjol,sen kan vi åka

Åka? Vadå åka? Taxi eller? Men aja,jag satte mig på balkongen och väntade tills mamma var klar. När hon var det så kom hon ut ur sitt rum och vi gick ner till receptionen. Mamma sa att taxin skulle vara här när som helt,och ungefär 5 minuter senare var taxin framme. Det var en svart taxi,den första svarta taxin som jag hade sett hitills,alla andra var gula. Vi gick in och den började köra. Några minuter senare var bilden framme och jag och mamma gick ut ur bilen. Jag blev chockad,det såg underbart ut.

-haha suprise! Sa mamma med en glad röst.
-Mamma det ser underbart ut! Fan vad fint!
-vad glad jag blir,du gillade överaskningen!
-haha men såklart,vad trodde du?!

Det här kan inte vara sant,jag drömmer. Mamma hade sattit upp ett bord med ljus och blommor,som i en dröm. Åh min mamma är bäst! Den finaste mamman i hela världen. Vad skulle världen vara utan henne? Bara tanken fick mig att rysa,men hon har lovat,hon har lovat att aldrig lämna mig. Jag älskar henne med hela mitt liv! Min mamma...

Episode 8 I just want to say that I love you

Onsdagen och torsdagen gick snabbt,jag var så taggad att jag började packa redan på onsdagen. Och på torsdagen så gick jag ut med Steffi.Vi hängde lite i stan, och tågluffade lite,och tog en massa bilder. Jag kommer verkligen att sakna henne! Min fina Steffi, min bästavän! Vi hade en liten myskväll hemma hos mig med lite chips och popcorn, vi satt och tog bilder med min webcamera,jag slängde på mig en coca cola tröja och Steffi tog en Amreikans tröja, som jag hade köpt förra året när jag var i Los angeles.Efter det kollade vi på filmen Freedom writers. En riktigt grym film! Steffi ville sova hos mig, så det fick hon göra, men jag skulle gå upp ganska tidigt på fredagen, för att jag skulle till... PARIS! Tänk,nästa dag dagar så kommer jag stå framför eiffeltornet och ta en massa bilder. Åhh längtar redan...

Jag och Steffi var uppe till två på natten, jag packade de sissta sakerna medans Steffi bombade Justin Biebers twitter
med att han ska följa henne. Hon är så söt. Efter det la vi oss i bäddsoffan i vardagsrummet och somnade till Kalle Anka, det var Steffi som ville se den,haha.
Jag vaknade av en fot som sparkade till mig hårt i ansiktet, det var Steffi, hon lyckas alltid. Jag reste mig sakta upp ur bäddsoffan för att inte väcka Steffi, jag kollade på klockan. Den var 8, vi skulle vara på flygplatsen klockan 2 och jag skulle hinna säga hejdå till Juan också, det var dags för mig och mamma att börja gå upp. Jag gick in i badrummet. Jag tvättade håret och kroppen, sen smörjde jag in mig med krämer. Jag tog hårfönen och stoppade in den i kontakten, jag fönade håret och sminkade mig enkelt, mascara och puder fick räcka. Jag gick och väckte Steffi som började klockan 9.
- Beleey, jag är skit hungrig kan vi äta något?
- Det finns mackor och flingor ta det du vill ha, men skynda dig för jag ska möta Juan om en halvtimme.
- Men åå! Stress.
När jag hade sagt hejdå till Steffi gick jag hem till Juan, vi låg i hans säng en stund och bara myste.
- Hur ska jag kunna klara mig utan dig i en hel vecka? Du fyller år om tre dagar älskling. Du kommer inte vara här på din födelsedag!
- Nej jag vet, men vi träffas ju när jag kommer hem.
- När kommer du hem?
-Jag vet inte riktigt om en vecka om tre dagar tror jag, men jag kommer fan njuta av min semester, Paris liksom.
Jaun log så att man såg hans vita tänder, de lyste upp.
När jag sa hejdå till Juan stog vi i hans hall och kramades i flera minuter, ingen sa ett ord innan jag var tvungen att avbryta allt, jag hade bråttom hem nu!
Jag sprang det fortaste jag kunde hem, när jag kom hem hade mamma redan vaknat, hon var redan klar. Perfekt!
- Okej Beleey, nu ska vi ta taxin och åka till Arlanda!
När mamma hade ring taxin och den var här, så hjälpte jag henne med båda våra väskor som var full med kläder smycken o.s.v att ta ner de till taxin. När vi var framme på Arlanda lämnade vi bagagen och sen gick vi till starbucks. Vi drack kaffe och åt en bulle var. Idag var det fredag så det repeterades en låt om och om igen inne på starbucks. Låten Friday med Rebecca Black, fan vad mamma hatade henne så det var så kul att se henne min varje gång den börjades om på nytt.
- Vilken jävla låt! Tycker du inte Beleey?
- Haha,jo men jag är van nu.
Mamma himmlade med ögonen och drack upp det sissta ur hennes kopp.
De ropade upp i högtalarna att flyget mot Paris snart skulle åka, så vi sprang tills vi var framme vid terminal 5.
När vi gick in i flygplanet satte jag mig vid fönstret, det var kallt i flyplanet.
- Mamma? Jag fryser.
Hon tog av sig sin kofta och lindade in mig i den,sen lutade hon sitt huvud mot mitt.
- Unge då, jag sa ju att det skulle bli kallt.
Nu lyfte planet. Det var påväg mot ett land som jag alltid har velat åka till med min mamma. Paris- Frankrike.
I Frankrike: Jag visste inte att vi var framme föräns jag började små studdsa på stolen, planet hade landat. När vi kom ut från flygplanet var det så varmt! I sverige var det 12 grader, men här i frankrike var det typ 18! Det blev för varmt. Jag tog av mig min skinnjacka och la in den i min bruna väska som jag gick runt och bar på. När vi hade tagit våra bagage tog vi taxin till hotellet. Paris är så vackert, lika vackert som i filmerna och i alla bilder. När vi kom fram till hotellet tappade jag nästan hakan. Jag visste att det skulle vara fint, men så stort och fint hade jag ingenaning om att det skulle vara!
- Mamma? Är du seriös?
Mamma kollade bara på mig och nickade, sen gav hon mig en stor kram.
När vi hade checkat in på hotellet tog vi hissen upp till hotellrummet. När vi öppnade dörren kunde jag inte tro mina ögon, helt sjukt. Rummet var så fint! Jag sprang direkt till fönstret för att se utsikten, det var mot eiffeltornet
- Mamma hur hade du...
Jag hann inte avsluta min mening innan mamma bytte samtals ämne, jag ville fråga henne hur hon hade råd med allt det här, men mamma avbröt mig.
- Så Beleey, Byt om nu, vi ska ut och käka, ta på dig en fin klänning, jag har en överaskring åt dig!

Det får ni veta nästa episode :) Jag orkar inte göra en till, de var den sissta för idag!

Peace out folket

Episode 7 I just want to say that I love you

Steffi skakade på huvudet. Efter det var hon kvar en stund, sen gick hon hem. Jag pluggade istället för att gå på träningen. Tillslut kom mamma hem, vi kollade på tv åt och myste. Efter en stund blev jag trött.
- Mamma jag går och lägger mig.
Jag pussade mamma på kinden sen gick jag till min säng och somnade på en sekund.
Jag vaknade nästa morgon av att min mobil ringde. Det var okänt nummer,och precis innan jag skulle svara så la personen precis på. Jag tog upp mobilen för att se om jag hade fått några sms från Juan,men det hade jag inte.

Klockan var runt 7. Men jag var så trött! Jag ville inte up. Jag började klockan nio, men jag skulle hinna fixa mig också. Men tillslut så tvingade jag upp mig själv upp ur sängen.Jag gick fram till min garderob och tog fram lite kläder att välja bland.Det fick bli ett par jeans,ett vit linne och en jeans jacka. Jag gick till köket för att ta något att äta,men jag kom på att jag inte var hungrig. Men försäkerhets skull så gjorde jag en kopp te och en banan. Jag satte mig ner vid köksbordet och kollade ut genom fönstret. Det var en solig dag och jag kände verkligen att våren var här. Mamma kom in genom dörren ett par minuter senare,hon gick och satte sig mittemot mig. Hon log med ett stort leende. Hon var så vacker när hon log.Min mamma, världens bästa.
-Älskling,du måste börja röra dig mot skolan snart. Annars kommer du försent. Sa mamma och log stort.
-Haha men ja mamma,jag ska ut snart,svarade jag och log lite smått tillbaka,
Jag drack upp mitt snabbt,sen satte på mig mina skor,gick ut ur dörren och började gå mot tunnelbanan. 

När jag var framme i skolan gick jag fram till mitt skåp för att ta fram mina böcker. Maria och några av hennes kompisar gick förbi,alla hade en bitchig look på deras ansikten. Och såklart så var jag tvungen att kolla tillbaka med en ännu bitchigare look. Maria kollade chockat på mig,jag vet faktiskt inte varför. Men jag bara ignonerade henne och hennes kompisar,och började gå mot mitt klassrum. 

Dagen gick fort,men ändå långsamt. På vägen hem så träffade jag Steffi,och vi bestämde oss för att åka hem till henne. Hos henne gjorde vi inte så mycket,vi var inne på facebook för det mesta. Jag bestämde mig för att lägga på lite nagellack,och exakt när jag höll på att lägga på på pekfingret så skrek Steffi så att det kom på min hand istället.

-OMG!
-Men vafan Steffi!Men vad äre? Sa jag oroligt.
-Maria,hon e singel,hon va ju inte singel igår, hon var ju tillsammans med den där killen? Tror du att det är pågrund av Juan? Sa Steffi och kollade på mig som om hon hade sett ett lik.
-Va nej,du skojar? Eeeh tror inte det, sa jag lite osäkert. 

Sisst Maria var singel så hände det bara en massa dåliga saker,allt hon ville ha när hon var singel var Juan. Men sen blev hon ihop med den där andra killen och då slutade hon bry sig om Juan.Eller? Jag visste inte vad jag skulle tro,och jag kände mig jävligt trött. Så jag bestämde mig för att åka hem. 

Hemma så gjorde jag inte så mycket,det var så tråkigt. Mamma satt i vardagsrummet och kollade på något dåligt matlagnings program. 

-Mamma,jag går in och duschar. Ropade jag från mitt rum. Till svar fick jag ett "-Mmm gör de", mamma brukade nästan aldrig lyssna på mig när hon satt att kollade på sina matlagnings program. Laga mat och att måla var hennes saker. Sakerna som beskrev mamma. Jag hoppade in i duschen,tog en snabb dusch och gick ut igen. Jag la mig i sängen med mina koss på och satte på lite musik.Som vanligt fick det bli Justin Bieber. Sedan somnade jag... 

Onsdagen och torsdagen gick snabbt,jag var så taggad att jag började packa redan på onsdagen. Och på torsdagen så gick jag ut med Steffi.Vi hängde lite i stan, och tågluffade lite,och tog en massa bilder. Jag kommer verkligen att sakna henne! Min fina Steffi, min bästavän! Vi hade en liten myskväll hemma hos mig med lite chips och popcorn, vi satt och tog bilder med min webcamera,jag slängde på mig en coca cola tröja och Steffi tog en Amreikans tröja, som jag hade köpt förra året när jag var i Los angeles.Efter det kollade vi på filmen Freedom writers. En riktigt grym film! Steffi ville sova hos mig, så det fick hon göra, men jag skulle gå upp ganska tidigt på fredagen, för att jag skulle till... PARIS! Tänk,nästa dag dagar så kommer jag stå framför eiffeltornet och ta en massa bilder. Åhh längtar redan...

Förlåt för att förra episoden blev så kort! Det här blev längre iallafall :)
Nu ska de till Paris, och de kommer hända en massa saker! Sluta inte läs, vi försöker göra så många episoder som möjligt på en dag. Kommentera!

Peace out!

Episode 6 I just want to say that I love you

Efter att vi hade snackat gick vi till skåpen, vi tog våra jackor och började gå mot tunnelbanan. Jag kunde se tre killar stå och bråka vid stationen. Jag såg hur det droppade blod från någon ner på marken, när vi började närma oss såg jag vem det var som och låg mot ett staket och blödde.De andra två killarna sprang iväg. Jag sprang fram och såg de där ögonen som jag älskade.Det var Juan....Jag satte på mig huk framför honom, jag tog tag i hans haka och lyfte upp den. Jag kollade in i de gröna ögonen som var fyllda med tårar.
-Juan? Vad har hänt igentligen...?
- Jag kan inte säga..
- Juan... Ett förhållande fungerar inte om vi inte berättar saker för varandra..
- Okej,men lova att inte bli sur..¨
- Jag kan inte lova nåt älskling.
- Jag råkade kyssa Maria.. det var hennes kille som slog mig..
Jag visste inte hur jag skulle reagera, det kändes som om någon slog mig hårt i magen. Mina ögon blev fyllda med tårar, men jag ville inte visa de för Juan, inte nu...
Jag kollade på Steffi, jag såg hur hon skakade på huvudet, hon hatar Juan jag vet det. Nu hatar hon honom säkert ännu mer. Jag kollade på Juan och jag såg hur han led, han ville öppna munnen för att säga något, men han stängde den igen,
- Asså... Juan... Jag skakade på huvudet, och nu gick det inte längre att hålla tillbaka tårarna, de forsade ner för mina kinder.
Juan tog ena sin hand och tog den bakom mitt huvud, han gav mig en kyss. Jag ville igentligen bara putta bort honom och springa därifrån. Men det gick inte, jag hade saknat hans läppar och hans mjuka kyssar. Jag slängde mig i hans famn och viskade:
- Lova, lova att aldrig göra om det.
Juan torkade bort mina tårar från mina kinder, sen kysste han mig igen.
Jag hjälpte Juan upp från marken och sedan gick vi tillsammans till tunnelbanan, han åkte hem medans jag och Steffi åkte hem till mig. När vi var hemma hos mig gick vi in till mitt rum och satte på datorn. Steffi slängde sig på min säng, sen kollade hon på mig.
- Haha vad?
- Beleey, är du helt störd? Den där Juan är ingenting att ha! Kolla vad han gjorde!?
- Steffi, alla gör fel.
- Men vafan Beleey, hans ex!
- Steffi. get over it! Alla gör fel har jag ju sagt. Det var första gången på ett helt år!
Steffi skakade på huvudet. Efter det var hon kvar en stund, sen gick hon hem. Jag pluggade istället för att gå på träningen. Tillslut kom mamma hem, vi kollade på tv åt och myste. Efter en stund blev jag trött.
- Mamma jag går och lägger mig.
Jag pussade mamma på kinden sen gick jag till min säng och somnade på en sekund.Episode 5 I just want to say that I love you

- Beleey är du klar? Jag vill också duscha.
- Jaja, vänta, jag ska bara byta om.
Jag reste mig upp ur badkaret, mina fingrar såg ut som russin, eller det gjorde de nästan alltid efter att jag hade duschat/badat. Jag satte på mig min badrock och mina Hallo-Kitty tofflor, sedan gick jag ut ur badrummet. Jag sa godnatt till mamma, sen gick jag och la mig i sängen och smsade med Juan. Han var inte alls som han brukade vara varje kväll. Han brukar ringa mig och prata med mig i telefon tills jag somnar, men han hade inte ringt än, och klockan var redan elva på natten. Jag knappade in hans nummer på min mobil och ringde.
- Hallå?
- Hej, asså, jag kan inte sova kan du snacka?
- Nej.
- Jaha... Men har det hänt något?
- Men nej, jag vill sova. Hejdå älskar dig.
Sedan la han på, jag hörde inte ens att han sa älskar dig hörde bara någon som mummlade, men helt ärligt så orkade jag inte bry mig längre, om han vill vara dryg så får han vara det. Det kanske är bäst om jag snackar med honom i skolan imorgon. Eller om hans ens vill snacka?
Jag lade mobilen på det lilla bordet brevid min säng, sedan somnade jag.


Jag vaknade av att min väckarklocka ringde runt sex tiden. Men som vanligt tryckte jag på snooze en halvtimme fram. Jag låg en stund kvar i sängen, jag älskar att dra mig i sängen varje morgon, så otroligt skönt. Efter en stund var jag tvungen att gå upp, annars skulle jag komma försent. Måndag morgon, hata.
Jag letade i garderoben efter något enkelt. Det fick bli gråa mjukisbyxor, ett vitt linne och en lila justinbieber kofta. Mitt hår satte jag upp i hästsvans.
Jag gick ut i hallen och in i mammas rum, jag brukar alltid väcka mamma på morgonen, hon säger att sova får hon göra i graven!
Jag knackade först lite lätt på mammas dörr,sen gick jag in i rummet.
Jag tittade på henne en stund innan jag började prata. Där låg mamma,hon hade en grå nyans i ansiktet. Min mamma, min älskade mamma, som har lovat mig flera gånger att hon aldrig ska lämna mig, och det har hon inte gjort. Mitt mål är att mamma ska bli frisk, föralltid.
- Mamma? Vakna, klockan är sju.
Jag fick inget svar.Jag fick panik, jag satte mig på sängskanten och gav henne en lätt bitchslap på kinden.
Fortfarande inget svar.
- MAMMA! MAMMA! HALLÅ?
Jag tog tag i båda hennes axlar och skakade allt jag kunde.Men hon svarade inte, tillslut tog jag hennes kudde och slog med den på hennes ansikte.
- Men vafan Beleey! Låt mig sova!
Hon vände sig om så att jag hade hennes rygg mot mitt ansikte. Jag kunde inte låta bli att skratta. Hur kunde jag vara så dum? Mamma har ju lovat mig att aldrig lämna mig.
Jag reste mig upp ur sängen och gick in i köket. Jag tog fram en skål och en sked. Jag fyllde skålen med start flingor,och med mjölk.Sen satte jag mig vid köksbordet, jag åt sakta och långsamt, jag kollade snabbt på klockan, bara för att se vilken tid jag skulle börja dra mig mot skolan.
- HELVETE!
Jag tog skålen och slängde den på diskbänken,klockan var redan tio i åtta och jag började kvart över åtta, jag fick inte komma försent, måste börja höja mina betyg. Jag halvtsprang in i hallen, jag tog min väska och satte på mig mina nya vita converse. Jag öppnade dörren och sprang mot tunnelbanan. När tunnelbanan kom gick jag in.Där såg jag någon som jag absolut inte hade lusst att se.
''Fan.. Inte Maria''
Maria är Juans ex, jag brukar alltid se henne stå och snacka med Juan i skolan. Jävla bitch, hon kollar alltid snett på mig. Jag satte mig på den närmaste bänken, jag tog upp mina koss hörlurar och dunkade jb låtar. Jag började sjunga med lite , men jag visste inte att man hörde.
'' Get the Bieber feber Dr Bieber Dr Bieber get the feber, Dr Bieber''
Jag slutade sjunga när nästan alla på tåget kollade på mig. Jag kollade bak och såg hur Maria lyfte på ena ögonbrynet, jag brydde mig inte, utan jag gick kollade ner på min ipod och bytte låt. Justins röst fick mig att känna mig trygg på något sätt.
''  Nästa T-centralen ''
Jag gick av vid t-centralen och gick till skolan, när jag var framme vid skåpen skulle jag precis börja.
- Ohja, ingen försening. Sa jag, medans jag tog ut svenska böckerna ur skåpet.
- Va? Karl med de stora runda glasögonen stod och kollade på mig så att man såg hans framtänder som dolde sig bakom de läpparna som alltid var spruckna.
I vanliga fall har jag respekt för folk som inte ser ut som alla andra, men Karl, nej förlåt men han äcklar mig. Jag tog böckerna och gick in i klassrummet. Jag sitter brevid Steffi, hon är en av de personerna som jag verkligen litar mest på,jag hade inte träffat henne på hela helgen så det var skönt att äntligen få se henne, måste berätta för henne om Juan, men det får jag göra efter svenskan. Jag nästan halvsov på den första lektionen, läraren pratade om våra prao som vi har om två veckor. Veckan efter att jag åker till PARIS! När svenskan var slut gick jag och snackade med Steffi. Jag berättade om Juan och allt, det slutade med att jag grät i hennes famn.
När det var lunch såg jag Juan, han satt där vid bordet med alla hans kompisar. Han kollade på mig sen kollade han på sina kompisar igen. Jag sprang ut ur matsalen med steffi efter mig.
- Steffi! Jag fattar inte vad har jag gjort?!
- Gumman du har inte gjort ett skit, de är han som vill hålla på, låt honom göra vad han vill just nu, vänta tills han smsar dig, du ska inte smsa han.
Steffi kramade om mig en stund innan hon sa:
- Vi slutar efter lunch idag, kommer du med hem till mig?
- Nej, asså jag kan inte.. Har massa plugg och sen har jag balett. Men du kan väl komma till mig?
- Jo men visst. Steffi log
- Men är det okej för din mamma? Steffi kollade på mig som om hon inte borde ha sagt det där.
- Asså, mamma är på sjukhuset idag.
Efter att vi hade snackat gick vi till skåpen, vi tog våra jackor och började gå mot tunnelbanan. Jag kunde se tre killar stå och bråka vid stationen. Jag såg hur det droppade blod från någon ner på marken, när vi började närma oss såg jag vem det var som och låg mot ett staket och blödde.De andra två killarna sprang iväg. Jag sprang fram och såg de där ögonen som jag älskade.Det var Juan....

Förlåtförlåt förlåt ett rätt tråkigt inlägg! Men det kommer mer. :)

Episode 4 I just want to say that I love you

- Ni kunde ju inte ha snackat bara lite högre? Sa juan sarkastiskt.
Jag och mamma kollade bara på varandra och vi brast ut i skratt.
- Ha-Ha vi viskade ju nästan? Juan ska alltid komma med ursäkter när han vaknar varje morgon. 
- Jo men visst. Sa Juan.
- Men kan jag ta en dusch? Sa Juan.
- Jaja, visst men jag och Beleey ska åka till stan snart, så du får skynda dig lite.
Mamma fick bara ett nick till svar från Juan. Jag tog fram en handuk och gav den till Juan.
Hans  handduk var en barbie handduk som jag hade haft ända sen jag var fem år.
-Men vafan Beleey, barbie?
Jag små flinade och lipade bara.
Juan vände sig om och gick in i badrummet. Han duschar alltid så snabbt, efter tio minuter var han klar. Han tog på sig ett par jeans och en vit tröja.
- Vi ses imorgon i skolan sötnos.
Sa han och gav mig en kyss. Efter det tog han på sig sina skor och gick ut.

Jag gick sedan in i mitt rum och tog på mig det första som jag hittade i garderoben, ett par byxor med hål i och en röd tröja och lite smycken till. Sen gick jag ut i rummet till mamma för att se om hon var klar, och det var hon. Jag tog på mig min skinnjacka och mamma tog på sig sin. Sen gick vi nerför trappan i trapphuset.
- Gud Beleey vilket härligt väder det är! En sånhär vårdag, typisk vårdag!
- Ha-Ha, jag vet!
Jag älskar att se mamma le. Vi gick en stund tills vi kom fram till stationen, och tills dess hade redan kanske fem personer stirrat på mamma för att hon inte hade något hår på huvudet. Vi väntade på tunnelbanan från slussen, när den kom tog vi den till t-centralen.
- Mamma , vi går in på Balett affären först, jag behöver en ny balett-tröja, min som jag har nu har blivit förliten, jag tror jag har gått upp i vikt!
- Men Beleey, man ser inte det, det är inte bra att vara för smal heller!
Vi gick runt i lite affärer jag köpte tre tröjor, en kofta,ett par converse,ett par jeans och lite smycken. Mamma köpte en ny jacka, och ett par klackskor. Hon sa att hon kommer använda de en väldigt speciell dag..
Efter att vi hade köpt klart alla kläder bestämde vi oss för att gå och fika på waynes coffee. Jag tog en chai latte och en stor chockladmuffins,det är så jävla gott. Mamma tog frappe och och två franska macorns kakor. Vi satte oss på en beige soffa vid ett fönster.
- Mamma?
- Yes?
- Asså, vad var det för ''speciell'' sak som du sa förut?
- Va?... Jaha! Ja , Du vet väl hur gammal jag var när jag födde dig? Jag var bara 16 år. Du fyller 16 om två veckor, och jag har beställt en resa för dig och mig.. till Paris! Men ja, jag kan avboka resan om du vill.
Jag fick stora uggle-ögon. Min mun var sådär halvöppen, jag ville säga en sak, men jag fick inte fram det. Tillslut var jag tvungen att säga något.
- Mamma?! skojjar du att du ska avboka någon jävla resa!? Mamma du är bäst!
Jag lutade mig över bordet och gav mamma, världens största kram. Hon pussade mig på huvudet, som nästan alla mammor gör. Hon viskade i mitt hår:
-Du är så fin

Vi kramades i runt en minut. Sedan ville jag dricka upp min chai latte.
- Mamma, men när åker vi?
- Juste, haha glömde säga det, vi åker nu på fredag.
Efter det satt ag och mamma i kanske en till två timmar och snackade om allt! Om alla minnen som vi har, och om allt som har hänt.Efter det gick vi runt i stan ganska länge tills vi märkte att vi hade gått i cirklar, så vi bestämde oss för att ta tunnelbanan hem igen. Jag nästan halvsov på tåget. Var så otroligt trött, jag kunde inte hålla mina ögon öppna.
När vi kom hem gick jag direkt in i duschen. Jag fyllde badkaret med vatten och badskum och sedan badade jag i runt en timme.
- Beleey är du klar? Jag vill också duscha.
- Jaja, vänta, jag ska bara byta om.
Jag reste mig upp ur badkaret, mina fingrar såg ut som russin, eller det gjorde de nästan alltid efter att jag hade duschat/badat. Jag satte på mig min badrock och mina Hallo-Kitty tofflor, sedan gick jag ut ur badrummet. Jag sa godnatt till mamma, sen gick jag och la mig i sängen och smsade med Juan. Han var inte alls som han brukade vara varje kväll. Han brukar ringa mig och prata med mig i telefon tills jag somnar, men han hade inte ringt än, och klockan var redan elva på natten. Jag knappade in hans nummer på min mobil och ringde.
- Hallå?
- Hej, asså, jag kan inte sova kan du snacka?
- Nej.
- Jaha... Men har det hänt något?
- Men nej, jag vill sova. Hejdå älskar dig.
Sedan la han på, jag hörde inte ens att han sa älskar dig hörde bara någon som mummlade, men helt ärligt så orkade jag inte bry mig längre, om han vill vara dryg så får han vara det. Det kanske är bäst om jag snackar med honom i skolan imorgon. Eller om hans ens vill snacka?
Jag lade mobilen på det lilla bordet brevid min säng, sedan somnade jag.
Hoppas ni blev nöjda med episode 4. Början av novellen kan vara rätt tråkig! Vi vet, men vi har massa ideer som kommer snart när de ska till paris! Kommentera lite nu ;)
peace out!

Episode 3 I just want to say that I love you

- Asså Beleey
- Vilket sorts te blir de då? Hörde man mamma säga, och man hörde hennes fotsteg dom var påväg in mot köket.
- Juan, älskling jag lovar de är lungt.
Sa jag snabbt innan mamma hann komma in i köket. Mamma tittade på oss och höjde ena ögonbrynet.
- Är det något fel?
Hade lust och säga till mamma, att allt är fel,att jag inte orkar med allt längre! Att jag vill att allt ska bli bra igen. Inga mer tabletter,inte gå och köpa nya peruker och nya sjalar ganska ofta nu,men fram för allt inga mer besök på sjukhuset. Men till svar sa jag bara
-Nej då mamma,oroa dig inte.
Jag reste mig upp och gav henne en snabb puss på kinden.
- Juan kan du hålla koll på vattenkokaren, jag ska gå och byta om lite snabbt bara.
- Ja då. Sa Juan.
Jag gick ut ur köket och gick in i mitt rum,jag bytte om till min babyrosa mjukisdress. Så otroligt skön och mysig den är. Jag satte sedan på mig mina rosa Hello Kitty tofflor och gick ut ur rummet och in i köket.


När jag kom in i köket kollade både mamma och Juan på mig.
- Ha-ha.Ehm..okej. Hej?
Juan och Mamma brast ut i skratt. Jag log bara och gick och satte mig på stolen brevid Juan.
- Meh,Juan du har inte ens rört vatten kokaren? Sa jag och tittade tröttsamt på Juan.
- Du sa inte att jag skulle hälla upp vattnet i kopparna,du sa bara att jag skulle hålla koll på de?
- Ha-Ha! Men du fatta vad jag menade!
Juan log bara lite elakt. Han gav mig en kyss,som sedan ledde till ett strul.
-Hmmm.. Ursäkta mig..
Jag knuffade bort Juan lite lätt och vi båda tittade på Mamma. Hon skakade bara på huvudet, sen började hon skratta,vi alla skrattade.
Jag reste mig upp och gick och fyllde kopparna med vatten och la en te påse i varje kopp. Jag tog fram mariekex ur skafferiet, och hällde de i en skål. Sen la jag kopparna och kexen på bordet.
-Kan inte vi spela poker? Sa mamma. Mamma? Poker? Hon har alltid sagt att hon tycker de är tråkigt. Jag tittade på Juan. Han nickade bara, då förstod jag att han var trött,och orkade inte svara. Helt ärligt så orkade inte jag heller spela, men bara för mammas skull, när hon är lycklig,så är jag lycklig. Vi spelade en stund sen blev vi alla trötta. Mamma reste sig upp från bordet hon gav mig och Juan en varsin puss på kinden,sen gick hon och la sig. Det känndes så bra att se att mamma älskade Juan. Juan var min första pojkvän,eller okej,dagis och i ettan och tvåan hade jag några ,men de räknas inte.
Jag och Juan satt kvar en stund vi drack upp det sissta av vårat te,sen gick jag in i badrummet med Juan efter mig, jag tvättade av mig sminket som jag hade suttit och fixat innan min balett audition skulle börja. Jag tog av mig lösögonfransarna också, sen kastade jag de. När sminket var borta borstade både jag och Juan tänderna. När de var klart gick vi till mitt rum och la oss i sängen,jag orkade inte byta om till pyjamas fick sova i min mjukisdress. Juan orkade inte heller byta om.Han sov bara i mjukisbyxor.
- Godnatt min ängel. Juan gav mig en lätt kyss, sen somnade vi.

Nästa dag vaknade jag av att mamma satte på "Svenska nyheter" som hon tittade på hela tiden.
Jag vände mig om mot Juan,han små snarkade,han är så gullig han är när han sover! Jag reste mig försiktigt upp ur
sängen, så att jag inte skulle väcka honom. Jag gick in i vardagsrummet och satte mig brevid mamma i den 
becha soffan.
- Godmorgon shawtie! Sa mamma.
- Godmorgon. Svarade jag snabbt sådär. Jag försökte klämma fram ett leende,men det gick verkligen inte
tröttheten tog över.
- Du beleey,jag hade tänkt mig och vi kunde bara du och jag åka in till stan,ta ett fika och köpa lite vänner
till din garderob? Mamma och sina tråkiga skämt.. De har alltid vart så. Sen jag var liten har alltid mamma skrattat
åt sina egna skämt. Men jag skrattade bara åt att de var så tråkigt, och för att vara snäll.
- Ha-Ha. Jo men visst! 
- Vad bra, för mår jätte bra idag! Imorgon blir det sjukhuset...
Allt blev heltplötsligt tyst.. Fan.. Mamma,var hon tvungen att nämna det där sjukhuset? Blev på dåligt humör.Men 
jag visade inte det,ville inte förtöra min och mammas dag. Mor och dotter dag. Det var så längesen vi gjorde något
tillsammans ,jag och mamma. De har alltid vart alltid vart så att vi ska gå och köpa nya peruker eller gå och köpa mat.
Jag ser verkligen framemot dagen. INGEN skulle bara våga förstöra den. Strax efter min och mammas tystnad kom Juan 
in i vardagsrummet. 
- Ni kunde ju inte ha snackat bara lite högre? Sa juan sarkastiskt.
Jag och mamma kollade bara på varandra och vi brast ut i skratt.
- Ha-Ha vi viskade ju nästan? Juan ska alltid komma med ursäkter när han vaknar varje morgon. 
- Jo men visst. Sa Juan.
- Men kan jag ta en dusch? Sa Juan.
- Jaja, visst men jag och Beleey ska åka till stan snart, så du får skynda dig lite.
Mamma fick bara ett nick till svar från Juan. Jag tog fram en handuk och gav den till Juan.
Hans  handduk var en barbie handduk som jag hade haft ända sen jag var fem år.
-Men vafan Beleey, barbie?
Jag små flinade och lipade bara.
Juan vände sig om och gick in i badrummet. Han duschar alltid så snabbt, efter tio minuter var han klar. Han tog på sig ett par jeans och en vit tröja.
- Vi ses imorgon i skolan sötnos.
Sa han och gav mig en kyss. Efter det tog han på sig sina skor och gick ut.Jag känner mig lite duktig sådär som har gjort hela tre episode! Haha, men nu har min underbara vän gjort fruktsallad
som vi ska äta nu. 
Peace out!

Episode 2 I just want to say that I love you

- "Men Gud Pattie! Det skulle jag aldrig kunna tänka mig! Att just du skulle få cancer!"
Jag hade lust att smälla till varenda jävel. Men mamma log bara och sa jämt "Ja tänk! Men du vet, det är inget man rår för. Fast jag har ju Baleey som hjälper mig varenda dag" och smekte min kind med baksidan av handen. Varenda gång. Juan ställde ner mamma precis vid mig och hon sträckte långsamt ut händerna. Jag gick in i hennes famn, la kinden mot hennes axel och drog in hennes lukt. Mamma-lukt. Jag älskade den. Det har jag alltid gjort. 
- Du var fantastisk.- viskade mamma mot mitt hår medan hennes hand smekte min rygg lätt.- Du kommer säkert komma in! Jag hoppades att hon hade rätt. För det var min enda dröm just nu. I mitt huvud fanns det bara en sak som repeterades om och om igen. Stockholms största Kulturama-skola. Inriktning-balett.


Vi gick ut ur den runda enorma lokalen det var lite sådär "halv-kallt" och det duggregnade lite, som en början av en vår kväll,mammas bil var parkerad nästan precis utanför.Jag hjälpte mamma in i bilen,jag satte på henne bilbältet och stängde bildörren. Själv satte jag mig på sätet brevid mammas stol,Juan satte sig längstsbak i bilen.
- Juan ska du hem eller?För i såfall kan vi köra hem dig.
Sa mamma och tittade i backspegeln på Juan.
- Mamma,han sover hos oss.
Jag såg på Juan att han inte ville hem,man såg det på hans ögon.Han gjorde alltid något speciellt med de när han  var osäker,eller om han inte ville göra något,alltid. Juan sa ingenting, nickade bara som han alltid gör när han inte orkar svara.
Mamma startade bilen,och körde raka vägen hem,ingen sa ett ord i bilen. De brukar alltid vara jag som alltid babblar hela bilresan, men just då,var jag så sjukt trött. Orkade knappt prata. Kanske borde man börja göra som Juan, bara nicka till allt man säger.
När vi var framme hjälpte jag mamma upp för trapporna till lägenheten. Sen fick jag hjälpa henne upp för trapporna igen till dörren. Själv tycker jag att vi borde flytta. Flytta till någon lägenhet som har en jävla hiss. Tycker så synd om mamma,varje gång får jag se henne lida när hon kämpar sig fram upp för de där trapporna. Vi kan inte flytta heller, mamma har inte tillräckligt med pengar, och pappa. Han har säkert inte heller så mycket pengar när han bara köper alkohol hela tiden.Jag vet ingenting om pappa,han är säkert bara en alkohlist. Önskade att jag kunde trolla, och bara hjälpa mamma,men livet är inte så enkelt som alla tror..
Mamma började snoka i väskan efter nycklarna till dörren. När hon hittade de tog hon fram de och öppnade dörren.
- Wooho äntligen hemma!
Sa mamma med världens gladaste face.
Jag hängde av mig skinnjackan,Juan hängde av sig sin jacka och gick sedan och bytte om till mjukisbyxor. Jag gick in i köket, och på något sätt, vet inte hur, kände jag doften av te. Vanilj te.
- Är det någon som vill ha te? Ropade jag och fick "Ja" till svar, från både Juan och mamma. Jag fyllde 3/4 av vattenkokaren med vatten. Jag tog fram 3 koppar, en kopp där det stod " Världens bästa mamma" på. Jag kollade på koppen där det stod "Världens bästa pappa" på också. Hade gjort de kopparna när jag var runt 4 år. Jag tog "pappa koppen" och slängde den i sopptunnan. Sen satte satte jag mig vid köksbordet och tittade ut ur fönstret och väntade på att vattnet skulle koka färdigt. Plötsligt kände jag hur tårarna sakta rann ner från mina kinder. Juan kom in i köket. Jag torkade snabbt bort tårarna med min stickade kofta.
- Beleey? Sötnos, gråter du?
- Va? ha-ha nejnej, varför skulle jag?
Sa jag och hade ett stort leende på läpparna. Juan öppnade sopptunnan och skulle slänga sitt tuggummi,han stannade upp tittade på koppen, sedan slängde han tuggummit. Han skakade på huvudet, och sate sig mittemot mig vid köksbordet. Han började prata:
- Asså Beleey
- Vilket sorts te blir de då? Hörde man mamma säga, och man hörde hennes fotsteg dom var påväg in mot köket.
- Juan, älskling jag lovar de är lungt.
Sa jag snabbt innan mamma hann komma in i köket. Mamma tittade på oss och höjde ena ögonbrynet.
- Är det något fel?
Hade lust och säga till mamma, att allt är fel,att jag inte orkar med allt längre! Att jag vill att allt ska bli bra igen. Inga mer tabletter,inte gå och köpa nya peruker och nya sjalar ganska ofta nu,men fram för allt inga mer besök på sjukhuset. Men till svar sa jag bara
-Nej då mamma,oroa dig inte.
Jag reste mig upp och gav henne en snabb puss på kinden.
- Juan kan du hålla koll på vattenkokaren, jag ska gå och byta om lite snabbt bara.
- Ja då. Sa Juan.
Jag gick ut ur köket och gick in i mitt rum,jag bytte om till min babyrosa mjukisdress. Så otroligt skön och mysig den är. Jag satte sedan på mig mina rosa Hello Kitty tofflor och gick ut ur rummet och in i köket.

Episode 1 I just want to say that I love you- Baleey? Baleey,är du redo?
Jag drog ett djupt andetag och gick ut på scenen. Hela lokalen var full, inte en enda sittplats var ledig. Jag kollade bak och såg mamma göra "tumme upp". Jag nickade lätt till svar innan musiken började spela. Jag gjorde rutinen, steg för steg. Allt gick så fort, men bra. Tror jag. Juryn klappade, alla klappade.
-Nästa, tack!
Jag lyfte blicken, fortfarande flåsandes och neg lätt. Jag sprang av scenen och flög rakt in i ett par starka armar som lyfte upp mig.
- Älskling! Du var strålande! Jag lyfte blicken och tittade in i domdär gröna ögonen jag älskade. Han var lång, kraftigt byggd, med starka armar som fick mig att känna mig trygg. Hans ansikte med sina skarpa linjer, hans käkben, hans gröna ögon som jag kunde dö för, hans rad med domdär vita tänderna, som dolte sig bakom dom perfektaste läpparna. Han bar namnet jag älskade mer än något annat namn i hela världen. Juan. Juan och Baleey. Baleey och Juan. Det lät så perfekt. Innan han släppte ner mig, möttes hans läppar mot mina och jag kände hur jag blev varm. Igentligen förstod jag inte vad som fick honom att bli kär i någon som mig. Jag var långt ifrån vacker med mitt raka, tråkiga hår och grå-beiga hy. Min kropp var normallång och ganska oformad. Ingen rumpa och knappt några bröst. Jag såg närmare sagt ut som en 13 åring som nyss börjat komma in i puberteten. Oskyldig som jag var, lät mitt namn likadant. Baleey. Lilla oksyldiga, späda Baleey. Men det var kanske just anledningen till att jag passade så bra in i balett branschen. Balett var inte bara ett hobby för mig. Balett var något jag brann för, något jag älskade att göra, något jag verkligen hade passion för. Som Juan hade för sin fotboll, som mamma hade för att måla och som min pappa hade för alkohol. Min pappa var inte mycket till far. Han lämnade mig och mamma när jag var drygt 5 och sen dess har det inte funnit någon annan man i mammas liv. Mamma brukar berätta om honom då och då och slutsatserna jag dragit hittils är att hans är en oansvarig tölp som inte förtjänade mamma. Han var dessutom Amerikare. Det är därifrån mitt namn kommer, mamma hade inte så mycket att säga till om. Det har liksom alltid varit så. Bara mamma och jag. När jag öppnade ögonen och kände fötterna mot marken fick jag se henne. Min lycka. Hon kunde knappt gå själv, men leendet fanns alltid där. Min älskade mamma. Den orange-gula sjalen, som dolde hennes kala huvud, satt på plats hårt knuten bakom nacken och hennes späda kropp rörde sig långsamt. Handen var på plats på kryckan, som var nu för tiden det enda redskapet som fortfarande hjälpte hennes ben att bära henne. Hennes underbara ansikte, som en gång i tiden haft en otrolig utstrålning, var trött och hennes hud hade fått en grå nyans. Jag såg smärtan varje gång hon försökte le, varje gång hon försökte gå på egna ben och varenda gång blev jag lika ledsen. För jag visste att jag inte kunde hjälpa henne. Juan sprang fram till henne och jag såg lättnaden i hennes ögon när han lyfte upp henne i sin famn. För 2 år sen skulle jag tyckt att det var oerhört pinsamt. Min mamma buren av min pojkvän. Hur skämmigt som helst ju. Men jag hade lärt mig att inte bry mig längre. Jag hade lärt mig att strunta i alla blickar som förföljde oss vart vi än gick, mot alla ord vi fick höra varje dag. Jag och mamma fick jämt höra om hur ledsna allihopa var när hon förklarade att hon hade cancer. För det fanns fortfarande tröga idioter som inte fattat det än. Varenda gång, samma sak.
- "Men Gud Julia! Det skulle jag aldrig kunna tänka mig! Att just du skulle få cancer!"
Jag hade lust att smälla till varenda jävel. Men mamma log bara och sa jämt "Ja tänk! Men du vet, det är inget man rår för. Fast jag har ju Baleey som hjälper mig varenda dag" och smekte min kind med baksidan av handen. Varenda gång. Juan ställde ner mamma precis vid mig och hon sträckte långsamt ut händerna. Jag gick in i hennes famn, la kinden mot hennes axel och drog in hennes lukt. Mamma-lukt. Jag älskade den. Det har jag alltid gjort.
- Du var fantastisk.- viskade mamma mot mitt hår medan hennes hand smekte min rygg lätt.- Du kommer säkert komma in! Jag hoppades att hon hade rätt. För det var min enda dröm just nu. I mitt huvud fanns det bara en sak som repeterades om och om igen. Stockholms största Kulturama-skola.
Inriktning:balett.

RSS 2.0